O tânără fotomodel din Hong Kong a fost ucisă și măcelărită cu bestialitate de fostul soț. Bărbatul a fost prins și arestat

Poliția din Hong Kong l-a arestat pe fostul soț al fototmodelului, după ce mai multe indicii au consemnat că el este ucigașul.

27 feb. 2023, 10:42
O tânără fotomodel din Hong Kong a fost ucisă și măcelărită cu bestialitate de fostul soț. Bărbatul a fost prins și arestat
Tânără fotomodel din Hong Kong, ucisă cu bestialitate de fostul soț

Poliția din Hong Kong a anunțat că fostul soț al fotomodelului și influencerului Abby Choi a fost arestat, după ce mai multe părți din corpul neînsuflețit al tinerei au fost găsite într-o casă închiriată din nordul orașului, potrivit CNN.

Fotomodelul avea doar 28 de ani și a fost dată dispărută miercuri, 22 februarie. Fragmente din corpul său au fost găsite vineri, alături de o mașină de tăiat carne, un foerăstrău electric și îmbrăcăminte, în imobilul din cartierul Tai Po.

Citește și: O substanță cancerigenă a fost gasită în peste 95% din mostrele de cafea de pe piața din Hong Kong. În România nu există un laborator care să facă aceste analize

Alan Chung, superintendentul de poliție, a transmis într-o conferință de presă, sâmbătă, că fostul soț al fotomodelului a fost prins și arestat în timp ce încerca să fugă pe un debarcader din Tung Chung, pe o insulă de la periferia orașului numită Lantau.

Atât fostul soț, cât și fratele și părinții săi au fost arestați și sunt reținuți pentru audieri, în timp ce anchetatorii continuă cercetările pentru căutarea părților negăsite ale corpului lui Choi. Inclusiv ancheta asupra cauzei morții continuă.

Sâmbătă, peste 100 de memebri au poliției din Hong Kong au fost trimiși să percheziționeze cimitirul permanent chinez Tseung Kwan O, iar o echipă de scufundări a survolat apele din apropiere.

Citește și: Tânără de 23 de ani, ucisă de fostul iubit cu 30 de lovituri de cuțit

Choi era cunoscută la nivel internațional și a fost fotogarfiată chiar luna trecută la spectacolul Haute Elie Saab Sprimng Summer 2023 din Paris, Franța. Aceasta a apărut va model de copertă digitală pentru revista de lux L’Officiel Monaco și a participat la Săptâmâna modei de la Paris de anul acesta.

Pe rețelel sociale era destul de cunoscută, având aproximativ 100.000 de urmăritori pe Instagram. Fotomodelul avea doi copii alături de fostul soț, o fetiță și un băiat, care vor rămâne în grija bunicii materne.