O tânără influenceriţă a pierdut lupta cu o boală grea la doar 30 de ani. Coşmarul pentru Patricia a pornit de la o aluniţă

Tânăra influenceriţă fusese diagnosticată cu cancer la doar 26 de ani. La acea vreme, a explicat că diagnosticul ei a fost dat la scurt timp după apariția unei aluniţe ciudate.

21 apr. 2023, 21:58
O tânără influenceriţă a pierdut lupta cu o boală grea la doar 30 de ani. Coşmarul pentru Patricia a pornit de la o aluniţă

O influenceriţă din Spania a murit de cancer de piele la vârsta de doar 30 de ani. Aceasta încercase să crească gradul de conștientizare pe rețelele de socializare cu privire la efectele devastatoare ale bolii. Patricia Rite a împărtășit de-a lungul timpului cu fanii de pe TikTok și Instagram călătoria ei şi lupta aprigă împotriva cancerului.

Ultimul mesaj trimis de tânăra de 21 de ani găsită moartă într-un coș de supermarket: „Mă întorc, mamă”. Criminalul încă nu a fost găsit

Patricia, care s-a născut în Huelva, Spania, posta conţinut pe reţelele de socializare legat în special de haine și de machiaj, relatează Observator. Tânăra era extrem de pasionată de tot ceea ce însemna modă. Cu toate acestea, după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele în urmă cu patru ani, și-a folosit platformele pentru a creşte conștientizarea și a-și documenta ultimele luni din viaţă.

Tânăra influenceriţă fusese diagnosticată cu cancer la doar 26 de ani

La acea vreme, a explicat că diagnosticul ei a fost dat la scurt timp după apariția unei alunițe ciudate. Familia Patriciei Rite a anunțat că fata a pierdut lupta cu boala pe 16 aprilie: „Patricia ne-a părăsit. Mama ei și rudele ei cer respect în aceste vremuri grele. Mulţumim tuturor oamenilor care, într-un fel sau altul, i-au oferit sprijin și dragoste în acest timp, direct sau indirect”.

Ultima ei postare pe Instagram a fost pe 5 aprilie: „Săptămână plină, urma să fiu tratată marți, dar în sfârșit am fost internată la spital și tratată vineri. De atunci, vărsături, corp dureros. Nu mă puteam mișca din baie și mă simțeam groaznic. Astăzi, mă simt puțin mai puternică. De ieri nu am mai vărsat şi am început să mănânc, ceea ce nu am mai făcut de vineri”.

O femeie de 32 de ani a fost găsită moartă în casă, după ce vecinii au fost alertați de plânsetul bebelușului ei: „Era zâmbitoare, nu era deprimată”

Un fan a comentat: „O îmbrățișare uriașă pentru întreaga familie, îmi pare atât de rău, din suflet”. Altcineva a scris: „Nu-mi vine să cred. Viața este super nedreaptă, Patri. Zboară sus, de când te-am cunoscut, m-ai inspirat. O îmbrățișare imensă pentru mama, familia și prietenii ei”. Altcineva a adăugat: „Patri, o mică bucată din tine a rămas în noi toți, cei care te-am urmărit și te-am avut ca parte a familiei noastre”.