O femeie de 32 de ani a fost găsită moartă în casă, după ce vecinii au fost alertați de plânsetul bebelușului ei: „Era zâmbitoare, nu era deprimată”

O femeie de numai 32 de ani a fost găsită fără suflare în propria casă, după ce bebelușul ei i-a alertat pe vecini pentru că nu se mai oprea din plâns, în Franța.

14 apr. 2023, 08:44
O femeie de 32 de ani a fost găsită moartă în casă, după ce vecinii au fost alertați de plânsetul bebelușului ei:  „Era zâmbitoare, nu era deprimată”
O femeie de 32 de ani a fost găsită fără suflare în propria casă

Femeie găsită moartă  în propria casă, după mai bine de 24 de ore, în Franța. Cel care a tras un semnal de alarmă a fost bebelușul ei care nu s-a mai oprit din plâns ore bune, iar vecinii și-au dat seama că ceva este înneregulă. Ulterior, aceștia au cerut ajutorul pompierilor din orașul Pas-de-Calais, potrivit Le Parisien.

Pompierii au descoperit-o moartă, marți dimineața, pe femeia de 32 de ani. Salavatorii au folosit o scară pentru a sparge geamul și să intre în apartamentul situat la etajul 6 al unui bloc. Femeia era moartă de mai bine de 24 de ore. Bebelușul de numai câteva luni a fost încredințat familiei.

Citește și: O femeie a murit după ce a mirosit un parfum, primit cadoul de la iubitul ei

Încă nu se cunoaște cauza decesului, iar cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Vecinii spun că se auzeau certuri des din apartamnetul ei.

„Copilul țipa și am auzit adesea ușile trântindu-se”, a spus un vecin.

Citește și: Trăim vremuri grele. O femeie gătește în mașina de spălat vase și decojește fructele în supermarket, pentru a economisi bani

„Era o mamă curajoasă, am văzut-o uneori urcând singură scările cu căruciorul și cu cumpărăturile în același timp, pentru că se întâmpla să se strice liftul. Își adora copilul. Am văxut-o acum două-trei zile, era foarte zâmbitoare, nu era deprimată”, a declarat un alt vecin.