O tânără însărcinată, încarcerată într-o maşină făcută praf. A fost solicitat elicopterul SMURD

Accident grav pe o șosea din Timiș. O femeie însărcinată a rămas încarcerată, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. A fost solicitat elicopterul SMURD.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 07:19
O tânără însărcinată, încarcerată într-o maşină făcută praf. A fost solicitat elicopterul SMURD

Două mașini s-au lovit violent în satul Jabar din comuna Boldur. În urma impactului, unul dintre autoturisme a intrat în zidul unei case. Într-unul dintre autoturisme se afla o femeie însărcinată care a rămas încarcerată în mașină.

Citește și: Sfârşit tragic pentru un tânăr de 21 de ani! A murit pe loc în urma unui accident, după ce s-a urcat la volan fără permis

Pompierii au intervenit la fața locului. Gravida, rănită, a fost recuperată dintre fiarele mașinii și preluată de elicopterul SMURD care a transportat-o de urgență la Spitalul Timișoara.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

 „La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD. În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau doar șoferii. În urma impactului, o victimă (femeie însărcinată) a rămas încarcerată. Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare și predată echipajului medical, conștientă și cooperantă. Urmează a fi preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital. Cealaltă persoană implicată în accident nu necesită îngrijiri medicale”, anunță ISU Banat.