ACCIDENT în Capitală: Tânără, lovită de o maşină a Ambasadei Rusiei pe trecerea de pietoni VIDEO

O tânără de 19 ani a fost lovită, duminică, de o maşină a Ambasadei Rusiei, când aceasta încerca să traverseze bulevardul Camil Ressu pe trecerea de pietoni, informează România TV. Maşina nu avea viteză foarte mare, dar nu a oprit la timp, spun martorii.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 13:23
ACCIDENT în Capitală: Tânără, lovită de o maşină a Ambasadei Rusiei pe trecerea de pietoni VIDEO

Accidentul s-a petrecut, în jurul orei 16.45, la intersecţia străzilor Camil Ressu şi Ilioara.

În urma impactului, fata de 19 ani a fost rănită grav şi a fost transportată în comă la spital. Ea se află acum în comă indusă. Poliţiştii spun că vina aparţine şoferului, întrucât trecerea de pietoni era semnalizată şi pre-semnalizată.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, şoferul este cetăţean rus, iar pe legimaţia diplomatică este menţionat faptul că este secretar al Ambasadei.

El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi prelevarea de probe biologice, invocând imunitatea de care beneficiază. Poliţiştii vor stabili dacă şoferul beneficiază de imunitate diplomatică.

Iniţial, poliţiştii au anunţat că fata accidentată are 17 ani, însă în urma cercetărilor s-a stabilit că aceasta are 19 ani, este din Brăila şi este studentă, susţin surse din Poliţie.

Alte două accidente grave au avut loc duminică în Capitală.

Încă un accident în Capitală: O maşină a lovit o motocicletă. O persoană a fost rănită grav

Accident grav în Capitală: Patru maşini s-au lovit, trei persoane sunt grav rănite