O tânără mamă a murit în spital, la Buzău. Familia îi acuză pe medici de malpraxis

O tânără de 19 ani a murit la Spitalul Judeţean Buzău, la mai puţin de o lună după ce a născut. Fata s-a simţit rău şi mers la spital, dar după câteva zile a intrat în comă şi a murit. Rudele ei îi acuză pe medici de neglijenţă.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 06:42
O tânără mamă a murit în spital, la Buzău. Familia îi acuză pe medici de malpraxis

Tânăra în vârstă de 19 ani a născut loa Spitalul din Buzău, însă după o lună a revenit la unitatea medicală pentru că se simţea foarte rău şi avea sângerări. În doar o săptămână starea ei s-a agravat foarte tare şi în cele din urmă femeia a murit.

Rudele sunt extrem de revoltate de ceea ce s-a întâmplat şi acuză medicii de malpraxis, motiv pentru care au sesizat Poliţia şi vor sesiza şi Colegiul Medicilor. „Marţi, săptămâna trecută, la trei săptămâni de la naştere, a avut sângerări nazale. Miercuri era la perfuzii, joi şi-a revenit, vineri seară a intrat în comă, iar sâmbătă seara a murit„, a explicat pentru România TV cumnata tinerei decedate. Tânara urma să se căsătorească cu tatăl copilului în luna iulie, când urma să aibă loc şi botezul.

Acum, atât poliţiştii cât şi conducerea Spitalului Judeţean Buzău aşteaptă rezultatele necropsiei, pentru a stabili exact cauzele morţii femeii.