O tânără mamă de 25 de ani a murit după ce a mâncat un Kinder Bueno. Ce s-a întâmplat este oribil

O tânără din Marea Britanie a avut parte de o moarte tragică după ce s-a înecat în somn cu o bucată de Kinder Bueno, în timp ce se afla în pat lângă soţul ei.

26 mart. 2015, 15:17

Candice Campbell, de 25 de ani, a adormit subit din cauza unor calmante pe care le luase împotriva unor dureri de burtă în timp ce mânca ciocolată. Fără să ştie, ea s-a înecat şi nu a mai putut să respire, fiind găsită de soţul ei fără suflare a doua zi dimineaţa, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un GROPAR a leşinat după ce un COŞCIUG s-a deschis singur. Ce a ieşit din el l-a îngrozit pur şi simplu

Femeia era mama unui copil şi vesta morţii sale a îndurerat întreaga familie, mai ales că avea în faţă un soţ iubitor şi un băieţel care o voia lângă el. Incidentul, care a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, i-a prins pe cei doi soţi în timp ce se uitau la un film pe canapeaua din sufragerie. Amândoi au adormit, însă tânăra a avut ghinionul să adoarmă în timp ce mânca, ca apoi să se înece cu propria vomă şi să moară.

Citeşte şi INCIDENT ŞOCANT. O femeie a murit la scurt timp după ce a trecut prin SCANNERUL de la AEROPORT FOTO

Candice mânca un baton de Kinder Bueno şi i-am spus să nu facă asta în caz că adoarme din cauza medicaţiei foarte puternice. Am fost îngrijorat că ar putea să adoarmă în timp ce mănâncă, însă eu am fost foarte obosit şi am adormit înaintea ei. Când m-am trezit am găsit-o fără suflare cu capul pe mine„, a declarat soţul rămas văduv.