O tânără, model de videochat, este printre 2% cei mai inteligenți oameni din lume. „Făceam parte dintr-un grup de tocilari și arătam băiețoasă”

O tânără, din New York, care este model de videochat, face parte din populația de 2% a lumii cu cel mai mare coeficient de inteligență.

15 iun. 2021, 12:18

O tânără pe nume Candice Kloss, model de videochat, din New York, SUA, face parte din populația de 2% a lumii cu cel mai mare coeficient de inteligență. Încă de la vârsta de 17 ani, frumoasa tânără face parte din MENSA, organizația internațională a oamenilor cu un IQ mult peste medie. Potrivit MENSA, orice persoană cu un coeficient de inteligență între 120-140 este considerată că ar avea un intelect superior, iar cei care înregistrează un rezultat peste 140, este considerat un geniu.

Cu un coeficient de inteligență de 136, Candice Kloss se află în primele 2% a celor mai inteligenți oameni din lume. La vârsta de doar 17 ani, tânăra a fost acceptată la Universitate pentru a studia psihologia. Deși avea rezultate foarte bune în plan academic, ea a decis să renunțe la facultate pentru o carieră de agent imobiliar.

„Părinții mei au fost îngrijorați atunci când am renunțat la facultate în 2011, însă până la urmă au văzut și ei că am un talent antreprenorial”

Candice a excelat dintotdeauna la școală și îi plăceau mai ales materiile pe care colegii ei le respingeau, cum ar fi chimia, fizica și matematica. Frumoasa blondă a mai menționat că memorase pe de rost tabelul elementelor chimice, cu foarte multă ușurință, era un fel de distracție pentru ea. În ciuda inteligenței ieșite din comun, blonda se confruntă cu foarte multe prejudecăți din partea celor din jur, mai ales din partea bărbaților. Candice a mărturisit că majoritatea tipilor sunt intimidați de ea.

O tânără model videochat, una dintre cele mai inteligente persoane din lume: „Bărbații sunt cu siguranță surprinși”

„Bărbații sunt cu siguranță surprinși atunci când află că mă aflu printre cei mai inteligenți oameni din lume. Unora li se pare sexy, însă majoritatea sunt intimidați de mine. În general nu menționez acest aspect despre mine. Unii dintre prietenii mei apropiați știu, dar din moment ce ne cunoaștem de foarte mult timp, nu le schimbă părerea despre mine.”, a declarat Candice.

Tânăra a mărturisit că dintotdeauna a învățat foarte ușor la școală și se descrie ca o fată care arăta”ciudățel”.

„Făceam parte dintr-un grup de tocilari și arătam băiețoasă, așa că am fost de multe ori ținta ironiilor deoarece eram diferită. Acum am mai multă încredere în mine, dar sunt încă foarte timidă, iar faptul că bărbații mă găsesc atrăgătoare este un lucru surprinzător.”, a declarat tânăra model.

Candice a vrut să se întoarcă la facultate, însă s-a retras din nou , atunci când a văzut o nouă oportunitate de business. Un prieten i-a spus despre platforma de videochat OnlyFans, iar tânăra a decis că o tentează ideea de a face bani pe cont propriu.

„Perspectiva financiară pe care mi-o oferă jobul de model videochat este una mult mai atractivă decât cea a unui economist cu diplomă sau decât orice alt venit care presupune ani de muncă”, a mai menționat tânăra, conform The Mirror.

Candice Kloss, unul dintre cei mai inteligenți oameni ai planetei, câștigă 21.000 de dolari lunar din munca de model videochat. Scopul ei este să cumpere proprietăți și să călătorească cât mai mult.