O tânără nu vrea să se căsătorească cu IUBITUL ei până nu îşi şterge TATUAJELE. Cum arată bărbatul FOTO

Un tânăr din Marea Britanie a fost obligat de iubită să renunţe la tatuajele de pe corp dacă doreşte să se căsătorească cu ea.

28 mai 2015, 12:40

Tom, un bărbat de 31 de ani, din Walsall, şi-a făcut primul tatuaj când avea 16 ani, iar de-a lungul timpului a continuat să îşi împodobească corpul cu diferite desene permanente. Astfel, el are buldog în interiorul steagului britanic, alături de sloganul „Pure British” (britanic pur), pe lângă alte săgeţi care arată spre zona intimă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A vrut un TATUAJ inedit, însă un „specialist” şi-a bătut joc de el şi a tradus greşit. Ce înseamnă de fapt

Mai mult, tânărul are numele mai multor iubite tatuate pe corp, alături de diferite caractere chinezeşti, în prezent fiind deranjat de cum arată corpul său. Din acest motiv şi din dragoste pentru iubita sa, care a refuzat să se căsătorească cu el dacă mai are tatuaje, Tom urmează să îşi scoată o parte din acestea, urmând ca pe restul să le acopere cu alte desene, mai interesante.

Citeşte şi Ultima modă a împătimiţilor de tatuaje face furori în lume. Cum arată „sculpturile” în PIELE – GALERIE FOTO

Prima dată când i-am văzut câinele am început să rad în hohote. Mai mult, are pe corp tatuate mai multe nume de femei şi niciunul din ele nu este al meu. Nu pot să mă căsătoresc cu el în situaţia asta„, a declarat iubita lui.