O tânără poarte 23 de ore pe zi corset pentru o talie de viespe: Nu este durere, este mai mult plăcere VIDEO

Un model de 25 de ani din Venezuela a şocat pe cei din jur cu obsesia sa bizară. Astfel, ea poartă 23 de ore pe zi un corset, pentru a avea o talie de viespe.

27 mart. 2015, 15:17
O tânără poarte 23 de ore pe zi corset pentru o talie de viespe: Nu este durere, este mai mult plăcere VIDEO

Aleira Avendaro a ajuns să aibă o talie de doar 50 de centimetri şi spune că nu merită toată durerea pe care o simte, chiar dacă doctorii spun că îşi face rău singură pentru a se simţi sexy, potrivit Mirror.

Citeşte şi Femeia-clepsidră se consideră grasă. Vrea să bată recordul mondial cu cea mai mică talie FOTO

Modelul din Caracas, care şi-a făcut şi o operaţie de mărire a sânilor, spune că de şase ani foloseşte un corset timp de 23 de ore pe zi, chiar şi atunci când doarme.

 

Sunt complet obsedată de curele şi corsepte. Chiar şi dorm cu ele. Ador senimentul de presiune şi îl dau jos doar o oră pe zi pentru a mă odihni şi să fac duş. Oamenii se opresc pe stradă şi se uită la mine. Oriunde merg sunt în centrul atenţiei. Mulţi strigă la mine pe stradă. La început a fost inconfortabil să port corset, dar apoi a devenit o necesitate şi nu am mai putut să trăiesc fără el. Nu este durere, este mai mult, plăcere, ador presiunea„, a declarat femeia.

Citeşte şi Bărbaţii o adoră: O FEMEIE a purtat NON-STOP CORSET timp de PATRU LUNI după ce şi-a mărit SÂNII VIDEO