O tânără şi-a ucis copiii şi s-a sinucis, după ce a crezut că soţul ei a murit. Ce s-a întâmplat a doua zi e şi mai şocant

Un bărbat din China și-a pierdut familia, soția și cei doi copii, după ce și-a înscenat moartea ca să beneficieze de asigurarea de viață pe care și-o făcute în urmă cu puțin timp.

18 oct. 2018, 08:13
O tânără şi-a ucis copiii şi s-a sinucis, după ce a crezut că soţul ei a murit. Ce s-a întâmplat a doua zi e şi mai şocant

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, și-a achiziționat o mașină pentru a-și înscena moartea, scrie a1.ro. Dacă automobilul a fost găsit într-un râu, trupul neînsuflețit, nu. Pentru că femeia nu știa ce intenții ascunse avea bărbatul, atunci când a crezut că într-adevăr a murit, ea n-a putut suporta.

Citeşte şi Situaţie şocantă în Iaşi. O doctoriţă şi-a ameninţat cu moartea fetiţa de doi ani

Astfel, a decis să sară într-un iaz alături de cei doi copii, nu înainte de a lăsa un bilet de adio, prin care și-a explicat gestul.

Ulterior, după ce a aflat de vestea devastatoare, bărbatul s-a prezentat la o secție de poliție și a povestit totul. Acum, el este reținut și cercetat pentru fraudă.

La începutul lunii septembrie, bărbatul a cumpărat o asigurare de viață, ce valoarează 145.000 de dolari, însă soția lui nu știa acest lucru, în ciuda faptului că era numită beneficiar.

Pe 11 octombrie, trupurile neînsuflețite ale copiilor, o fetiță de trei ani care suferea de epilepsie și un băiețel de patru ani, precum și al soției de 31 de ani, au fost găsite într-un iaz din apropierea locuinței.

În biletul de adio, femeia a explicat că a plecat să fie alături de soțul ei, întrucât își dorește ca „familia să fie împreună.” A doua zi, însă, bărbatul s-a prezentat la poliție și a spus totul.