O tânără studentă la masterat a fost ucisă cu bestialitate şi aruncată într-un şanţ cu apă

O tânără a plecat sâmbătă la discotecă şi nu s-a mai întors acasă. A fost găsită luni, moartă, fără haine, iar urmele de pe corpul ei arată că a avut parte de un sfârşit violent.

RomaniaTV.net
08 iul. 2013, 20:19
O tânără studentă la masterat a fost ucisă cu bestialitate şi aruncată într-un şanţ cu apă

Crimă oribilă s-a petrecut în Bihor. Tânăra era studentă la masterat, în Cluj, şi a fost găsită moartă, fiind ucisă cu violenţă şi aruncată într-un şanţ cu apă.

Izolda, în vârstă de 23 de ani, era o tânără model, o mândrie pentru părinţii săi. Ea învăţa la Cluj, însă în weekend venise acasă la părinţi, în localitatea Săcuieni din Bihor. A plecat la discoteca din localitate şi nu s-a mai întors acasă.

Toţi localnicii au pornit să o caute şi au găsit-o fără haine, cu capul băgat în apă, într-un şanţ de la marginea localităţii, lângă liniile de cale ferată. Urmele de pe corpul fetei arată că a fost omorâtă cu sânge rece.

Poliţia îi va audia pe prietenii fetei, dar şi pe cei alături de care a petrecut în discotecă înainte să fie ucisă. Prietenul ei este unul dintre cei bănuiţi de groaznicul omor. Necropsia va arăta cu exactitate cum a murit tânăra. Victima era masterandă la Cluj, avea o slujbă şi conducea Asociaţia Studenţilor Maghiari din Cluj-Napoca.