O tânără studentă la masterat a fost ucisă cu bestialitate şi aruncată într-un şanţ cu apă

Publicat: Luni, 08 Iulie 2013 23:19 // Actualizat: Luni, 08 Iulie 2013 23:51 // Sursa: RTV.net

O tânără a plecat sâmbătă la discotecă şi nu s-a mai întors acasă. A fost găsită luni, moartă, fără haine, iar urmele de pe corpul ei arată că a avut parte de un sfârşit violent.

Foto: Facebook

Crimă oribilă s-a petrecut în Bihor. Tânăra era studentă la masterat, în Cluj, şi a fost găsită moartă, fiind ucisă cu violenţă şi aruncată într-un şanţ cu apă.

Izolda, în vârstă de 23 de ani, era o tânără model, o mândrie pentru părinţii săi. Ea învăţa la Cluj, însă în weekend venise acasă la părinţi, în localitatea Săcuieni din Bihor. A plecat la discoteca din localitate şi nu s-a mai întors acasă.

Toţi localnicii au pornit să o caute şi au găsit-o fără haine, cu capul băgat în apă, într-un şanţ de la marginea localităţii, lângă liniile de cale ferată. Urmele de pe corpul fetei arată că a fost omorâtă cu sânge rece.

Poliţia îi va audia pe prietenii fetei, dar şi pe cei alături de care a petrecut în discotecă înainte să fie ucisă. Prietenul ei este unul dintre cei bănuiţi de groaznicul omor. Necropsia va arăta cu exactitate cum a murit tânăra. Victima era masterandă la Cluj, avea o slujbă şi conducea Asociaţia Studenţilor Maghiari din Cluj-Napoca.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 aug 16:15
...acasă. A fost găsită luni, moartă, fără haine, iar urmele de pe corpul ei arată că a avut parte de un sfârşit violent. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
09 iul 01:57
...masterandă la Cluj, avea o slujbă şi conducea Asociaţia Studenţilor Maghiari din Cluj-Napoca. Source Article from http://www.rtv.net/o-tanara-studenta-la-masterat-a-fost-ucisa-cu-bestialitate-si-aruncata-intr-un-sant-cu-apa_88276.htmlO tânără studentă la masterat a fost ucisă cu bestialitate şi...
09 iul 01:31
...Victima era masterandă la Cluj, avea o slujbă şi conducea Asociaţia Studenţilor Maghiari din Cluj-Napoca. Sursa : RTV.NET ...
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H