O tânără superbă a rămas fără un picior de la un produs banal, folosit de femeile din întreaga lume

O actriță americană a avut ambele picioare amputate după ce în urma folosirii unui tampon a suferi un șoc toxic și medicii au decis că acesta este singurul mod în care îi pot salva viața.

RomaniaTV.net
17 mart. 2019, 08:09
O tânără superbă a rămas fără un picior de la un produs banal, folosit de femeile din întreaga lume

O tânără americană a rămas fără picioare din cauza unui tampon. Acum, modelul Lauren Wasser spune că se simte norocoasă că a supraviețuit și că are un noul țel în viață – să se asigure că alte femei nu vor trece prin ce a trecut ea.

Lauren Wasser a suferit un șoc toxic din cauza unui tampon, iar medicii au decis că singurul mod în care îi pot salva viața este acela de a-i amputa ambele picioare.

„Un tampon aproape m-a omorât. Am folosit produsul așa cum a trebuit. Am scăpat cu viață deși șansele de supraviețuire erau de 1%, dar faptul că am supraviețuit a fost partea ușoară, pe lângă coșmarul care a urmat”, a spus tânăra care a rămas fără picioare din cauza unui tampon.

Tânăra a povestit că în anul 2012, pe vremea când avea doar 24 de ani, s-a trezit într-o dimineață cu o stare de rău, dar s-a gândit că trebuie să fie simptome de gripă și nu a dat prea mare importanță. S-a întins înapoi în pat, pentru că era în perioada menstruației, iar când s-a trezit din nou avea poliția la ușă, oamenii legii fiind trimiși de mama sa, care era îngrijorată cu starea tinerei. Ea le-a spus că totul este în regulă și polițiștii au plecat, dar ulterior s-au întors, iar ceea ce au descoperit i-a șocat.

„Tânăra era întinsă pe jos, inconștientă, cu febră foarte mare, plină de materii fecale și vomă”, au spus autoritățile.

Lauren a fost dusă la spital, dar medicii nu își puteau da seama ce i-a produs starea și au fost obligați să o bage în comă, deoarece organele sale au început să cedeze.