O taximetristă din Focșani, atacată cu un cuțit de un client

O cursă care se anunţa a fi una obişnuită s-a terminat tragic pentru o taximetristă din Focşani. Femeia a fost atacată cu un cuţit de un client care intenţiona să o jefuiască.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 20:49
O taximetristă din Focșani, atacată cu un cuțit de un client

Potrivit poliţiştilor, femeia în vârstă de 41 ani ar fi luat un client din Focşani, care i-a cerut să-l ducă la Balta Raţei, Vânători. După ce a parcurs mai bine de jumătate din distanţă, bărbatul a atacat-o pe femeie.

Anchetatorii au declarat că femeia ar fi fost tăiată cu un cuţit în zona pieptului, a feţei şi pe o mână, rănile nefiind adânci. De asemenea, ea ar fi fost şi lovită cu pumnii. După ce a luat portofelul victimei din maşină, clientul tâlhar a fugit pe câmp unde a aruncat şi cuţitul.

„Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul Bogdan Toader.

În ceea ce o priveşte pe victimă, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani unde medicii au constatat că prezintă mai multe plăgi escoriate superficiale la nivelul feţei, plăgi superficiale la nivelul toracelui, precum şi fractură de mandibulă.