O ţeavă cu apă fierbinte a explodat într-un apartament din Capitală. O femeie a fost opărită VIDEO

O ţeavă cu apă fierbinte a explodat aseară într-un apartament dintr-un bloc din Capitală. Proprietara s-a ars pe picioare de la apa opărită în momentul în care a vrut să intre în apartament.

RomaniaTV.net
16 apr. 2013, 05:34
O ţeavă cu apă fierbinte a explodat într-un apartament din Capitală. O femeie a fost opărită VIDEO

O ţeavă de apa fierbinte a explodat aseară într-un apartament situat la subsolul unui bloc de pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Proprietara a sunat imediat la RADET, dar echipa de intervenţie a venit cu întârziere.

„Cum am auzit prima bubuitură am sunat şi au venit dupa 2 ore… au luat măsuri. M-am dus să văd daca a intrat apa în casă şi in timpul ăla uşa a explodat, s-a deschis, şi toată apa aia opărită a venit peste mine la picioare”, a declarat proprietara.

Femeia a suferit arsuri pe picioare, iar apartamentul a fost distrus complet.

„Le-am arătat patul, frigiderul, totul distrus şi au spus că ei nu au bani să dea, depuneţi o plângere”, a precizat soţul femeii.

Aburul şi apa fierbinte au afectat şi apartamentele de la etajele superioare ale blocului.

În afara de femeia arsă pe picioare nu au mai fost alte victime, însă locuitorii se plâng că astfel de probleme ale instalaţiei se întâmplă frecvent la ei în bloc.

Responsabilitatea RADET este până la contor, instalaţiile de la contor. Dacă a fost la etajul 1 nu înseamnă că este vina RADET-ului. De la contor în sus este la locatari. Ei sunt proprietarii”, a declarat Ion Voicu, directorul RADET.