O ţeavă de gaze s-a spart în Drumul Taberei. Traficul rutier a fost închis în zona Răzoare

O ţeavă de gaze s-a spart în Drumul Taberei, în zona lucrărilor la metrou de la staţia Răzoare, traficul fiind închisă pe acest bulevard, între strada locotenent Găină şi Bulevardul Vasile Milea, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, citată de MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 10:39
O ţeavă de gaze s-a spart în Drumul Taberei. Traficul rutier a fost închis în zona Răzoare

Muncitorii care lucrează la metroul din Drumul Taberei au anunţat o scurgere de gaze de la o conductă, astfel că zona a fost izolată şi circulaţia rutieră închisă pe tronsonul unde s-a produs incidentul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că pompierii au fost sesizaţi în jurul orei 12.15 şi a fost trimis un echipaj de intervenţie cu o autospecială. Daniel Vasile a precizat că atunci când s-a produs incidentul, în acea zonă se efectuau lucrări.

În 14 septembrie a izbucnit un incendiu în Drumul Taberei, zona staţiei Romancierilor, după ce o conductă de gaze a fost avariată în zona în care se executau lucrări la metrou. Incendiul a fost stins în jurul orei 21.00, zona fiind izolată şi pusă atunci sub supraveghere.

Responsabilul tehnic de lucrările la metroul din Drumul Taberei afirmă că avaria care a dus la izbucnirea unui incendiu s-a produs după ce un utilaj a dislocat racordul unei conducte de gaze, lucrările fiind executate de firma Verta-Tel, care avea toate avizele necesare.