O teorie conspiraţionistă face vâlvă pe Twitter. Obama a ameninţat că o omoară pe fiica lui Clinton?

Jurnalista Heather Childers de la Fox News i-a întrebat pe prietenii de pe Twitter dacă ei cred că preşedintele Barack Obama a ameninţat că o va omorî pe Chelsea Clinton dacă mai ies la iveală informaţii despre certificatul lui de naştele fals.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 09:09
O teorie conspiraţionistă face vâlvă pe Twitter. Obama a ameninţat că o omoară pe fiica lui Clinton?

Childers, care prezintă emisiunile Fox & Friends First şi America’s News Headquarters, a postat pe Twitter următorul mesaj: „Ce credeţi? A ameninţat Obama că o va ucide pe Chelsea Clinton pentru a ţine gura închisă părinţilor ei?” Postarea conţinea şi un link către blogul conspiraţionist Godfather Politics.

Articolul la care se face trimitere susţinea că în 2008 campania actualului preşedinte SUA s-a bazat pe ameninţări pentru a ţine secret certificatul de naştere a lui Obama şi sugerează faptul că asociaţii lui Obama au fost implicaţi în uciderea liderului democrat din Arkansas, Bill Gwatney. Obama i-ar fi spus şi preşedintelui Bill Clinton că „fata lui, Chelsea, o să fie următoarea dacă deschide gura”, potrivit Business Insider.

„Din acel punct, Clinton nu a mai comentat despre certificatul de naştere al lui Obama, sau lipsa acestuia”, se mai arată în articolul de pe Godfather Politics.

Postarea a stârnit ceva vâlvă şi a atras multe comentarii negative împotriva lui Childers, deşi jurnalista s-a apărat spunând că este foarte bine ca lumea să dezbată subiecte de genul acesta.