O tornadă a făcut prăpăd în Mexic. Cel puţin 11 persoane au murit şi mai multe sunt date dispărute

O tornadă s-a soldat luni cu cel puțin 11 morți și un număr nedeterminat de dispăruți în nordul Mexicului, la Ciudad Acuna, a anunțat primarul orașului de 136.000 de locuitori aflat la granița cu Statele Unite.

25 mai 2015, 17:33
O tornadă a făcut prăpăd în Mexic. Cel puţin 11 persoane au murit şi mai multe sunt date dispărute

‘Din nefericire, 11 persoane și-au pierdut viața’, a scris pe contul său Twitter Lenin Perez, preluat de AFP. Circa 300 de case au fost afectate de tornadă.

Pompierii și membri ai protecției civile s-au mobilizat în zona dezastrului, căutând oameni care ar putea fi încă prizonieri sub ruinele caselor, a declarat Perez la postul TV Milenio. El a adăugat că majoritatea victimelor au fost surprinse pe stradă de ciclonul neașteptat, a cărui trecere a durat doar câteva secunde. Primarul a lansat un apel pentru livrarea de apă, conserve și haine pentru sinistrați, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Tornadă neobişnuită în apropiere de Boston: 100 de case avariate VIDEO

Imagini difuzate de televiziunea mexicană prezintă case distruse, stâlpi smulși și mașini sub moloz. Comunicațiile telefonice în oraș au fost perturbate, potrivit unui membru al protecției civile, menționat de AFP.


loading...