O tragedie americană: Un copil de 5 ani şi-a ÎMPUŞCAT MORTAL fratele de 9 luni GALERIE FOTO

Regimul armelor de foc din Statele Unite face ravagii. Un băieţel de cinci ani şi-a împuşcat în cap fratele de numai nouă luni cu o armă care aparţinea bunicului celor doi copii şi fusese lăsată încărcată, în camera unde s-a petrecut tragedia.

23 ian. 2015, 15:00

Tragedia s-a produs în oraşul Elmo, din statul american Missouri. Un băieţel de numai 5 ani şi-a împuşcat în cap fratele şi l-a omorât, potrivit România TV.

Disperată, mama copiilor, Alexis Wiederholt, a povestit că îi lăsase pe cei doi copii singuri în cameră numai câteva momente, cât s-a dus să le pună desene animate celorlalţi trei copii ai săi. Când a auzit o explozie, a fugit să vadă ce se întâmplă. L-a găsit pe hol, pe fiul de cinci ani, Corbin, cu ochii în lacrimi. Copilul i-a spus că îi pare rău, dar şi-a împuşcat fratele.

Citeşte şi Real sau paranormal: Un bebeluş de 6 zile ia foc spontan VIDEO

Când a intrat în cameră, femeia l-a găsit mort pe bebeluş. Copilul cel mic era într-un ţarc de joacă, iar cel mai mare a găsit o armă care se afla pe undeva pe lângă pat, care era încărcată.

Ambulanţa a ajuns rapid la faţa locului, dar doctorii nu au mai putut face nimic pentru bebeluş. Autorităţile au demarat o anchetă, iar copiii au fost plasaţi în grija altor rude deocamdată.

Citeşte şi Impresionant: O pisică a salvat un bebeluş de la moarte VIDEO

Potrivit primelor informaţii, arma cu care a fost ucis băieţelul îi aparţinea bunicului copiilor. Iar părinţii nici măcar nu ştiau că se află în casă.