O turistă care a plătit aproape 1.000 de euro pentru un sejur de 7 nopţi la Mamaia, la all inclusive, dezamăgită de mâncare: „Pe astea chiar nu le recomand”

O femeie a povestit pe un grup de Facebook experienţa trăită într-un sejur de o săptămână pe litoralul românesc, la un hotel din staţiunea Mamaia, pentru care a plătit 4.400 de lei, în regim all inclusice.

15 aug. 2022, 11:10
O turistă care a plătit aproape 1.000 de euro pentru un sejur de 7 nopţi la Mamaia, la all inclusive, dezamăgită de mâncare: „Pe astea chiar nu le recomand”

Turista a povestit că a fost destul de mulţumită de camera de la hotelul de trei stele din Mamaia, însă, dacă înainte meniul era unul diversificat, de data aceasta aceleași mese se repetă zilnic, și anume o porție de orez cu pulpe. În plus, hotelul le mai oferă turiștilor și un alt fel de mâncare, însă pe care nu îl recomandă. Micul dejun este același, în fiecare dimineață.

„Preț 4400, 7 nopți, all inclusive, 2 adulți, bilet luat după jumătatea lui iulie, pentru 4-11 august.

Am fost cazați la un hotel de 3 stele, dacă vrei să stai în cameră nu e un lux, dar pentru noi care nu venim să stam în cameră, a fost ok. În alt an am avut probleme mari cu omizile la ei, era plin în balcon, acum la același etaj, în același hotel, nu am mai avut probleme.
Plaja este lărgită, nu se plătește nimic la plaja hotelului (era 7-10 lei înainte).

Nu există beach bar pe plajă, trebuie să vii la piscină pentru a lua suc/apă/bere etc.

Citeşte şi: Cât vor costa fructele, laptele şi cornul pentru elevi în anul şcolar 2022 – 2023. Bugetul a fost aprobat de Guvern

La început mâncarea a fost ok, diversificată (prânz și cină). De când s-a aglomerat, se repetă (zilnic orez + pulpe). Mai e și un sortiment nou de carne/garnitură, dar riști să nu îți placă fiind mâncare gătită (friptură la tavă, legume sote, legume gratinate – pe acestea chiar nu le recomand deloc). Micul dejun este identic zi de zi, schimbă doar iaurturile și cornulețe/biscuiți.

Noi am venit oricum cu gândul că vom manca și în alte părți având doua restaurante unde revenim mereu.

Când este vânt puternic, la piscină este plin, de la 6 se ocupă șezlongurile pe plajă (am văzut asta când am fost la răsărit, unii vin chiar și la piscină la acea oră). Pentru noi a fost ok acest preț. Cine are copii, locul de joacă pentru cei mici este mare, multă verdeață, activități pentru copii după-masă în părculet (nu știu dacă zi de zi), la piscină ieri a fost o coregrafa după-masă, la activitate pot participa și cei mici.

Nu era o vaiantă pentru noi mersul în străinătate, nu spuneți că mergi cu banii ăștia pe lună, ne trebuia neapărat în România”, este mesajul scris de turistă, pe Facebook, potrivit Cancan.

Citeşte şi: Au început controversele legate de nunta lui George Simion. De ce a refuzat Veta Biriş să cânte şi motivul pentru care Diana Şoşoacă nu va participa: „Îmi este inferior”