O universitate din SUA, evacuată după o alertă cu bombă, a doua oară într-o săptămână

Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate vineri dintr-o clădire a universităţii din Texas A&M din Houston, după o alertă cu bombă, au anunţat autorităţile. Aceasta a fost a doua alertă cu bombă primită în ultimele zile de universitate.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 07:46
O universitate din SUA, evacuată după o alertă cu bombă, a doua oară într-o săptămână

Responsabili şcolari au fost notificaţi asupra ameninţării contra campusului universităţii College Station în jurul orei 9.25 locale. O alertă „Code Maroon” a fost emisă şi Centrul Alumni Clayton Williams a fost evacuat, potrivit unui raport pe site-ul The Houston Chronicle. „Code Maroon” este sistemul de notificare de urgenţă al universităţii ce utilizează metode multiple pentru a contacta studenţii, profesorii şi comunitatea, scrie Agerpres.
   
Studenţii evacuaţi din Centrul Alumni Clayton Williams au putut să se întoarcă în clădire la scurt timp după ora 11.00, după ce ea a fost declarată sigură, potrivit raportului.
   
Terenul universităţii, Kyle Field, şi clădirile adiacente au fost evacuate miercuri după descoperirea unui mesaj de ameninţare mâzgălit pe un perete. Nici în acest caz nu s-a găsit nimic.