O vacă a blocat zeci de minute traficul pe soșeaua București-Pitești. Cum au reacționat șoferii aflați în trafic

Cei care au avut astăzi drum pe șoseaua București-Pitești, au avut parte de scene pe care nu și le-ar fi dorit să le vadă. O vacă a blocat traficul preț de câteva zeci de minute.

10 nov. 2022, 21:51
O vacă a blocat zeci de minute traficul pe soșeaua București-Pitești. Cum au reacționat șoferii aflați în trafic

Cei care au avut astăzi drum pe șoseaua București-Pitești, au avut parte de scene pe care nu și le-ar fi dorit să le vadă. O vacă blocat traficul, în timp ce șoferii așteptau cu nerăbdare să se elibereze circulația ca să își poată continua drumul.

Ce s-a întâmplat până la urmă cu vaca nărăvașă

Șoferii care își vedeau liniștiți de drum s-au trezit în față cu animalul care nu părea deloc de înduplecat. Văzând că nu este cale de ieșit la liman, aceștia au apelat numărul 112, în speranța că își vor putea continua liniștiți drumul, însă au avut nevoie de zeci de minute până ca acest lucru să se soluționeze și asta pentru nici când au venit politiștii animalul nu a dorit să iasă după șosea, În zonă s-a format o coadă imensă, însă în cele din urmă, oamenii legii au reușit să scoată vaca de pe șosea. Ghinionul însă a picat pe stăpânul animalului care și-a luat o amendă uriașă, însă șoferii au fost foarte bucuroși că au reușit să își conrtinue drumul.

Cum sa eviti o eventuala coliziune când întâlnești animale pe șosea

Se întâmplă foarte des ca atunci când ne apar animale în față, pe șosea să facem accident. Cel mai importanr însă este să conducem prudent și să încercăm pe cât posibil să nu conducem cu viteză mare. Foarte important este să avem frânele bune. În al doilea rand, anvelopele trebuie sa fie potrivite anotimpului si nu excesiv de uzate. Foarte important este să adaptăm viteza la conditiile meteorologice.

Citește și: Noi ajutoare pentru români. 260 de lei de azi pentru pensionarii cu venituri mici

Citește și: Maia Sandu, despre criza energetică din Republica Moldova:”Mulțumim României datorită căreia astăzi avem curent electric în casele noastre”