Povestea dramatică a fetei care a fost forţată să bea înălbitor stors dintr-o cârpă de spălat WC-ul

O adolescentă din Marea Britanie a îndurat timp de peste zece ani o adevărată teroare, încă de la vârsta de 4 ani. Cea care i-a provocat suferinţe greu de imaginat este o femeie de 61 de ani, cu care fata a crescut. 

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 22:02

Fata este acum adultă şi a depus mărturie împotriva celei care a torturat-o ani de-a rândul, Christine Morgan, o văduvă de 61 de ani. Numele fetei nu a fost dat publicităţii, iar ea le-a povestit anchetatorilor tot ceea ce i s-a întâmplat, din spatele unui geam invizibil, ca să nu fie recunoscută de nimeni, scrie Daily Mail

Suferinţele prin care a trecut par rupte dintr-un film de groază. Femeia o ţinea pe fată cu capul sub robinetul de la cadă ameninţând-o că o va îneca. O lovea peste faţă şi cap cât putea de tare şi o strângea de gât până nu mai putea să respire. O trăgea de păr până i-l smulgea şi o lovea cu capul şi cu spatele de pereţi. La un moment dat, a încercat să o şi omoare.

Ultima cruzime de care Morgan a dat dovadă a fost atunci când a forţat-o pe fetiţă să bea înălbitor stors de pe o cârpă pe care o folosea la spălatul vasului de toaletă. Când fetiţa a încercat să îi opună rezistenţă sexagenarei, aceasta a lovit-o şi i-a îndesat cârpa în gură. Fata s-a ales cu arsuri şi are şi acum o „senzaţie de arsură” în gură din cauza înălbitorului. A rămas cu traume, are coşmaruri, iar relele amintiri îi revin des în memorie.

Criminala a fost adusă în faţa unui tribunal din Southampton, unde este judecată pentru faptele sale. Morgan a negat însă toate acuzaţiile. Dup ce ea a luat la cunoştinţă despre acestea, le-a spus anchetatorilor: „Acum, chiar am să o strangulez!”…

Femeia pare să nu fie în toate minţile, dar judecătorul care instrumentează dosarul a spus că femeia nu va fi lăsată în libertate sub nicio formă.