O vară sub bombe, cel mai greu moment al războiului va începe pe 31 iulie. Astrologii indică datele exacte când Ucraina va fi zguduită de explozii puternice

Astrologul Natalia Vlasenko a făcut o prognoză pentru Ucraina în ceea ce priveşte viitorul apropiat și împărtăşeşte datele cele mai în care războiul va atinge apogeul în această țară.

11 iul. 2022, 13:20
O vară sub bombe, cel mai greu moment al războiului va începe pe 31 iulie. Astrologii indică datele exacte când Ucraina va fi zguduită de explozii puternice

Astrologul a menționat că o perioadă foarte dificilă în războiul din Ucraina va începe pe 12 iulie 2022. „Sunt semne legate de moarte, schimbări globale, o perioadă de trecere de la fericire la durere, de la viață la moarte. Până pe 13 august vor fi multe morți, foarte multe evenimente extreme. Statul îşi va arunca în luptă toate resursele pregătite pentru situații de urgență”, a scris Natalia Vlasenko, pe pagina sa de Instagram.

Ea a menționat că perioada de la 15 iulie până la 4 august va reprezenta apogeul războiului. În această perioadă pot avea loc cele mai puternice explozii, încălcări ale protocoalelor, violență și moarte. Potrivit acesteia, cel mai greu moment va începe pe 31 iulie.

Citeşte şi Astrologul Vlad Ross prevede moartea lui Joe Biden înainte de a-şi termina mandatul: „Va îngroşa rândurile preşedinţilor americani aleşi în ani cu cifra 0 la final: Kennedy, Reagan”

În plus, astrologul a menționat că cele mai periculoase locuri din Ucraina sunt centrele comerciale, parcurile, locurile de joacă, școlile, grădinițele și institutele. Pericolul planează asupra marilor orașe ale țării.

De asemenea, astrologii mai cred că Rusia va pregăti o ofensivă specială şi de Ziua Independenţei Ucraina, pe 24 august, scrie Unian.

Citeşte şi Noi previziuni despre războiul dintre Rusia şi Ucraina. Astrologul Yulia Ovchinnikova: „Vârful conflictului va fi în septembrie. Vom trăi într-o lume complet diferită”