Astrologul Vlad Ross prevede moartea lui Joe Biden înainte de a-şi termina mandatul: „Va îngroşa rândurile preşedinţilor americani aleşi în ani cu cifra 0 la final: Kennedy, Reagan”

Vlad Ross, reputat astrolog ucrainean care s-a remarcat prin afirmaţia potrivit căreia 7 octombrie 2021 va fi ultima aniversare a lui Vladimir Putin, a făcut o predicţie şi în ceea ce-l priveşte pe Joe Biden.

26 iun. 2022, 15:18
Astrologul Vlad Ross prevede moartea lui Joe Biden înainte de a-şi termina mandatul: „Va îngroşa rândurile preşedinţilor americani aleşi în ani cu cifra 0 la final: Kennedy, Reagan”

Joe Biden şi-a început mandatul în ianuarie 2021 şi ar trebui să conducă SUA până în 2024. Reputatul astrolog ucrainean Vlad Ross este, însă, de părere că preşedintele american nu va avea şansa să-şi ducă mandatul la final şi că va avea soarta altor preşedinţi americani aleşi în ani cu cifra 0 la final: John F. Kennedy a fost ales în 1960, Ronald Reagan în 1980.

Joe Biden, predicţii realizate de astrologul ucrainean Vlad Ross: „Nu va apuca sfârşitul mandatului”

Reamintim că Joe Biden a fost ales preşedinte al SUA în noiembrie 2020. Vlad Ross l-a pus la socoteală şi pe George W. Bush, ales în anul 2000, care a fost ţinta unui atentat cu grenadă în Georgia.

De asemenea, astrologul a mai precizat că scaunul lui Biden va fi ocupat, după dispariţia acestuia, de Kamalla Harris.

Biden este un preşedinte ales la zero (în anul 2020, n. red.). Să ne amintim de John F. Kennedy. Lor li se întâmplă ceva. Fie mor de moarte bună, fie sunt împușcați, ca Reagan. Şi George W. Bush era cât pe ce să moară când o grenadă a fost aruncată în direcţia lui, în Georgia. Nu a explodat atunci, dar riscul a fost uriaş. Prin urmare, cred că Biden are șanse minime să-și păstreze postul fără să moară, mai ales la această vârstă.

Imediat după Biden va urma o femeie, Kamalla Harris. Ea are, în general, un horoscop foarte puternic și puternic„, a spus Vlad Ross într-un interviu.

Citeste si Noi previziuni despre războiul dintre Rusia şi Ucraina. Astrologul Yulia Ovchinnikova: „Vârful conflictului va fi în septembrie. Vom trăi într-o lume complet diferită”

Moartea lui Putin va aduce pacea între ruşi şi ucraineni

Astrologul spune că cele două naţiuni vor ajunge la pace abia după moartea liderului de la Kremlin. De asemenea, Ross crede că, din 202, Rusia va începe să se divizeze în părţi mai mici.

Imediat după moartea lui Putin, ne vom împăca imediat (Ucraina cu Rusia) și Rusia va înceta să atace pe toată lumea și se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv economic, între Ucraina și Rusia. Inclusiv petrol, gaz etc.

Există indicii că din 2025 Rusia va începe să se dezintegreze în părţi mai mici atunci când Pluto va intra în Vărsător. Acolo vor cădea Cecenia, Daghestanul, Orientul Îndepărtat, Khabarovsk… Se va declara un fel de Republică Urală, iar regiunea Kaliningrad va spune că „noi suntem Germania”„, a explicat reputatul astrolog.

Citeste si Previziunile „profetului apocaliptic” despre soarta Rusiei: „Rusia este speranţa lumii. Va crea o lume mai bună prin curățarea oamenilor de gândurile negative și pasiunile distructive”