O vasluiancă sătulă de bătaie şi-a înjunghiat bărbatul în inimă

O femeie din Negreşti, judeţul Vaslui, nu a mai suportat să fie bătută şi şi-a înjunghiat iubitul direct în inimă, transmite România TV. Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului au reuşit să-l readucă pe tânăr la viaţă de patru ori după ce inima i s-a oprit. Bărbatul a fost operat, însă starea lui este în continuare critică. Concubina lui este cercetată acum pentru tentativă de omor.

27 iun. 2014, 14:01
O vasluiancă sătulă de bătaie şi-a înjunghiat bărbatul în inimă

Vecinii spun că bărbatul şi femeia s-au certat toată ziua şi nu este pentru prima oară când el o bătea. Aseară a sărit să-şi lovească din nou iubita însă într-o fracţiune de secundă femeia i-a străpuns inima cu un cuţit.

„I-a băgat cuţitul în inimă. De bătută ce a fost, e chinuită prea tare”, a relatat o vecină.

Primii care au auzit ţipetele femeii au fost copiii din familie. „Eu dormeam şi m-a trezit din somn că l-a omorât pe cumnată-meu”, a povestit una din rudele victimei.

Pe drum spre spitalul din Vaslui, bărbatului i s-a oprit inima de patru ori. Medicii au reuşit de fiecare dată să-l readucă la viaţă. „A fost adus un bărbat de 35 de ani cu plagă înjunghiată. A făcut un stop, a fost resuscitat cu succes, s-a chemat elicopterul pentru a putea fi transportat la Iaşi, însă pacientul s-a stopat din nou şi nu a mai putut fi trimis la Iaşi”, a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Vaslui.