O VEDETĂ a oferit un BACŞIŞ de doar 0.03% din consumaţie. NOTA DE PLATĂ a ajuns virală pe Internet FOTO

Proprietarul unui restaurant din America a postat recent pe internet fotografia unei note de plată din local, explicând că este vorba de un nou record cu privire la cel mai prost bacşiş al restaurantului. Astfel, un cunoscut jucător de fotbal american a oferit doar 20 de cenţi bacşiş la o notă de 61.56 dolari.

16 sept. 2014, 07:29

Proprietarul restaurantului PYT din Philadelphia, din America, a postat pe o reţea de socializare nota de plată de peste 60 de dolari a unui sportiv local extrem de cunoscut, McCoy, pe care se poate citi că acesta a lăsat un bacşiş de doar 20 de cenţi, adică 0,03%, potrivit Bleacher Report.

Citeşte şi Cele mai frecvente TRUCURI prin care restaurantele îşi ÎNŞALĂ clienţii

Chiar dacă, iniţial, reacţiile au fost extrem de dure la adresa gestului făcut de proprietar, acesta fiind acuzat de publicarea unor informaţii confidenţiale, proprietarul şi-a apărat angajaţii şi restaurantul printr-un mesaj postat tot pe Facebook.

Domnul McCoy şi prietenii săi s-au aşezat la o masă de lângă biroul meu. Fiind o vedetă în Philadelphia, personalul l-a recunoscut imediat. Deşi ospătarul era extrem de entuziasmat, fiind un fan al fotbalului american, domnul McCoy i s-a adresat într-o manieră jignitoare încă de la început. După ce McCoy şi prietenii săi au plecat, m-am întors către ospătar care stătea trist, cu capul lăsat. Ulterior am ridicat nota de plată şi nu mi-a venit să cred: 0,03% din valoarea de peste 60 de dolari a notei, 20 de cenţi pe care ospătarul trebuie să îi împartă cu ceilalţi angajaţi. Atât le-a lăsat un milionar care i-a mai şi insultat„, a declarat proprietarul, care recunoaşte că nu regretă faptul că a publicat nota de plată pe internet.

Citeşte şi Notă de plată jenantă: Un client a fost pus să plătească FELIA DE LĂMÂIE