O vedetă de la Kanal D şi-a dat demisia nemulţumită de salariu. Cu se ocupă acum: „Sunt la program, dar e mai bine!”

Antonia Ștefănescu s-a despărțit de Kanal D și de functia de reporter. Vedeta şi-a găsit un alt domeniu în care să activeze, cel al imobiliarelor, și primește în continuare ajutorul fostului soț, cântăreţul Andrei Ştefănescu, în ceea ce privește educația copilului lor.

24 ian. 2024, 13:24
O vedetă de la Kanal D şi-a dat demisia nemulţumită de salariu. Cu se ocupă acum: „Sunt la program, dar e mai bine!”
O vedetă de la Kanal D şi-a dat demisia nemulţumită de salariu. Cu se ocupă acum: "Sunt la program, dar e mai bine!"

O vedetă de la Kanal D şi-a dat demisia nemulţumită de salariu. Antonia Ștefănescu a dezvăluit că unul dintre motivele care a determinat această schimbare este salariul care o nemulțumea.

„Mi-am schimbat locul de muncă, după ce am fost cam un an și jumătate la Kanal D. Acum sunt la o firmă dezvoltatoare. S-a încheiat cu televiziunea. În termenii actuali sunt asistent manager la o firmă care se ocupă cu dezvoltare imobiliară. S-a nimerit pur și simplu jobul acesta printr-o vecină care a plecat din țară! Eu inițial voiam ceva part time pe lângă ce faceam la Kanal D, ca să mai fac un ban. Dar am venit la interviu și am rămas. Am zis să fac schimbarea că nu mi-a ieșit în cale degeaba. Sunt la program acum ce-i drept, cu toate astea, e mai bine din toate punctele de vedere”, a spus Antonia Ştefănescu pentru Fanatik.

Întrebată dacă salariul a contat, ea a răspuns sincer: „Da, dar și faptul că eu funcționez cu mersul tot înainte, și când s-a ivit așa neașteptat, de nicăieri, am zis că e clar pentru mine și mai bine să nu fug de schimbare. Sunt încântată de alegerea făcută”.

Citeşte şi: Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi?” VIDEO

Chiar dacă au divorțat în urmă cu mult timp, Andrei Ştefăbnescu este în continuare alături de mama băiatului său, petrecând timp cu cel mic și consultându-se în continuare cu aceasta, în ceea ce îl privește. „La noi mereu a fost la libera înțelegere, stăm cu el fiecare în funcție de timpul pe care îl avem liber și mereu ținem cont de ce vrea Ayan! Doamne ajută, este totul bine! Chiar tot ce ține de Ayan se vorbește până și ce haine, șosete și alte lucruri trebuie luate! Acum cu școala, rechizite și alte lucruri. Mă ajută foarte mult Andrei, acum de când mi-am schimbat locul de muncă, asta pentru că nu mai am atât de mult timp liber ca înainte. În timpul săptămânii nu reușesc să ajung eu mereu să-l iau de la școală și merge el. Ne susținem! Facem puștiul fericit!”, a mai spus Antonia Ştefănescu.