Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi?” VIDEO

Andreea Tonciu a declarat că nu o interesează dacă soțul o înșală, atâta timp cât ea nu află. Totuşi, a recunsocut că a avut o criză atunci când l-a prins pe Daniel Niculescu, alături de care are o fetiţă, schimbând mesaje pe telefon cu o balerină din Rusia.

24 ian. 2024, 09:16
Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi?” VIDEO
Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. "Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi?"

Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Bărbatul meu dacă mă înșeală, băi… dacă eu nu aflu, e treaba lui!”, a declarat Andreea Tonciu la podcast-ul lui Jorge. Vedeta a și dezvăluit că și-a prins soțul, pe Daniel Niculescu, vorbind cu altă femeie, acum cinci ani. Acesta nu vorbea cu o româncă, ci cu o rusoaică pe care a cunoscut-o în vacanța în Turcia în care a mers cu Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, întrebată câte cărţi a citit în viaţa ei. „Vrei să te mint?” VIDEO

„Tot în Turcia s-a întâmplat. După o ceartă extravagantă cu soțul meu, Anamaria Prodan ne-a împăcat, el s-a gândit să îmi facă o vacanță să ne distrăm. Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a înhăitat cu unul care venise cu amanta în vacanță. Eu eram în vacanță, eram în treaba mea. Eu stăteam la plajă acolo și vedeam că lipsește bărbatul meu prea mult cu ăsta. Trece vacanța, eu dormeam pe mine. M-am uitat atunci prima oară pe telefonul lui. A fost acum vreo cinci ani. Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi? Cu o dansatoare de la hotel de acolo, rusoaică cred că era. Am început să vorbesc cu aia în engleza mea. Am uitat să menționez că după ce m-am întors din Turcia, a vrut el să meargă în Rusia să aducă ceva de acolo. Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea”, a spus Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a primit INTERZIS de la soţ să mai apară la TV. „Am fost în depresie patru ani de zile” VIDEO