Nea Popa din „La Bloc”, aruncat în stradă de către executori. Nimeni nu mai ştie nimic de marele actor FOTO

Actorul Tudorel Filimon a pierdut lupta cu bancile. El a fost aruncat in strada, iar casa in care a locuit in ultimii ani a fost vanduta la licitatie.

22 oct. 2015, 11:07

Nea Popa din serialul „La Bloc” a pierdut casa din cartierul bucurestean Andronache, scrie wowbiz.ro. In prezent, aici locuieste o alta persoana care sustine ca a achizitionat imobilul vandut anterior la licitatie. Noul proprietar spune ca nu l-a cunoscut personal pe Tudorel Filimon, insa si-a dat seama ca el a locuit acolo pentru ca actorul nu si-a schimbat adresa de corespondenta, asa ca toate scrisorile, inclusiv instiintarile de plata de la banci ii vin tot aici.

Citeşte şi Ruby şi Dorian Popa au SCĂPAT TEFERI dintr-un ACCIDENT RUTIER GRAV

„Nu stiu unde locuieste. Eu stau aici de cateva luni bune. Va dati seama ca daca nici cei de la banca nu-l gasesc, iar scrisorile ii vin tot aici, eu cu atat mai putin. A venit doar o ruda de-a lui acum ceva timp sa intrebe de el, insa doar atat. Poate il gasiti pe la vreun teatru. E pacat, mai ales ca l-au executat pentru o suma destul de mica. Doar vreo 30.000 de euro. La ce prieteni are, actori si directori de teatru, puteau sa faca o cheta sa-l ajute”, a spus noul proprietar al casei.

O vanzatoare de la magazinul din coltul strazii spus ca l-a vazut cu doar cateva saptamani in urma in zona pietei si ca slabise foarte mult. „Probabil grijile, ca am auzit ca are necazuri. Nu stiu ce sa va spun de el, pe la mine n-a mai trecut de ceva vreme”, a spus femeia.

Citeşte şi Emil Mitrache, Americanu’ din serialul „La Bloc”, schimbare radicală de carieră

Inainte sa se mute la vila, cu 7-8 ani in urma, Nea Popa a stat la bloc, intr-un apartament din Colentina, insa vecinii spun ca el a vandut acest imobil pentru a investi in casa. „Cred ca nu l-am mai vazut de aproape zece ani. Il stiu bine pe Nea Popa, inca de cand era tanar. Dar acum sta altcineva aici”, ne-a spus un fost vecin.