O vedetă de la noi, DESFIGURATĂ de operaţiile estetice. A vrut să fie mai frumoasă, dar…

Operaţiile estetice sunt refugiul multor femei care sunt nemulţumite de felul în care arată. Dar nu toate au norocul să şi obţină rezultatele scontate. Este şi cazul Denisei de la Bambi, care a tras cartea necâştigătoare când a ales să apeleze la injecţii şi bisturiu.

RomaniaTV.net
20 feb. 2016, 11:29

Denisa Tănase, de la Bambi, are mult de patimit de pe urma interventiilor nereusite, chinurile fiind ingrozitoare, scrie cancan.ro.

Jumatatea bruneta a trupei Bambi e protagonista unui calvar al operatiilor estetice ce pare fara sfarsit. Dupa ce, vara trecuta, a suferit o interventie complexa la nivelul chipului, intrucat siliconul din buze se transformase in bucati care i-au migrat pe obraji, acum s-a pricopsit cu un alt necaz, care îi poate afecta serios sanatatea.

Una dintre vedetele participante la show-ul de divertisment „Serifi de Romania”, cantareata s-a ales cu un onorariu frumos, de cateva mii de euro, insa paguba se anunta a fi de valoare direct proportionala cu castigul.

Din cauza conditiilor neprielnice si a efortului fizic depus la filmari, Denisei i s-a deplasat unul dintre implanturile mamare cu silicon, problema fiind atat de spinoasa, incat necesita o noua interventie chirurgicala. Astfel, e doar o chestiune de timp pana cand solista va ajunge din nou la cutit, intrucat durerile sunt deja chinuitoare, iar operatia iminenta. Numai ca, avand in vedere toate experientele traumatizante prin care a trecut, bruneta este acum in cautarea unui medic de incredere pentru a scapa de acest necaz ce pare sa se agraveze pe zi ce trece.