O vedetă de televiziune a fost BĂTUTĂ CRUNT de iubitul ei. „M-am temut pentru viaţa mea”

Vedeta unui reality show, Camille Grammer a cerut ordin de restricţie împotriva prietenului ei, după ce acesta a agresat-o fizic într-un hotel.

30 oct. 2013, 17:51

Camille Grammer l-a acuzat pe Dmitri Charalambopoulos, prietenul ei, că a terorizat-o şi a bătut-o când se aflau într-un hotel din Houston, scrie TMZ, care pretinde că a consultat nişte documente legale din care a aflat aceste lucruri.

Între acuzaţiile formulate împotriva prietenului ei agresiv, Camille a raportat că bărbatul a tras-o de păr, a dat-o cu capul de tăblia patului, a tras-o de nas împiedicând-o să mai respire şi a ameninţat-o că o să-i sfărâme capul, mai scrie publicaţia pentru vedete.

Citeşte şi O vedetă bine cunoscută a rămas în sânii goi în mijlocul străzii FOTO

Camille a mai scris în declaraţiile pe care le-a dat poliţiei că atacul a durat aproximativ o oră şi că ea s-a temut la un moment dat că ar fi putut să moară.

Actualul ordin de restricţie pe care l-a obţinut împotriva lui Charalambopoulos îl împiedică pe acesta să se apropie de ea şi de copiii ei la mai puţin de 100 de metri.

Camille Grammer este fosta soţie a actorului Kelsey Grammer, cu care are doi copii. A devenit cunoscută mai ales după ce a apărut în serialul ” The Real Housewives of Beverly Hills”. A debutat în showbiz ca dansatoare, apoi a urmat o carieră de model şi de actriţă.