O vedetă de televiziune FĂRĂ un BRAŢ a făcut un poştaş să plângă când a încercat să îi facă o glumă

Una dintre cele mai amuzante vedete de televiziune din Marea Britanie a povestit într-un interviu cum a reuşit să facă un poştaş să plângă în timp ce încerca să îi facă o farsă pentru emisiunea sa.

13 aug. 2013, 17:06

Kelly Knox nu pare să fie deranjată de faptul că s-a născut fără o mână. Mai mult, ea s-a folosit de dezavantajul său pentru a deveni celebră, fiind gazda emisiunii de divertisment „I’m Spazticus”, unde încearcă să atragă atenţia publicului cu privire la persoanele cu dizabilităţi, potrivit The Sun.

Citeşte şi Ea este cea mai SEXY femeie din Marea Britanie. Vezi cum arată FOTO

Cu toate acestea, în timpul unei glume, el a reuşit să facă un adult în toată firea să plângă.

Într-una din farse eu trebuia să primesc un braţ prin poştă şi să întreb un poştaş dacă îmi poate desface coletul. În cutie era mână dreaptă, nu stânga de care aveam nevoie. Mai mult, i-am spus că voi merge la o întâlnire. Cu toate că a fost doar o glumă, el s-a simţit atât de prost încât a început să plângă„, a povestit tânăra.

Vedeta alături de colegii ei speră ca emisiunea pe care o face îi va face pe oameni să nu se mai teamă de persoanele cu dizabilităţi.

Citeşte şi Premieră în Marea Britanie: Un bărbat testează un nou prototip de MÂNĂ BIONICĂ VIDEO

Nu m-am considerat niciodată o persoană cu dizabilităţi. Asta până când am apărut la televizor şi am început să fiu model, ceea ce m-a făcut să realizez cât de multă ignoranţă există. Orice putem face pentru a scăpa de această percepţie este un lucru pozitiv. Chiar cred că tinerii au nevoie de modele pozitive în viaţă. Copiii ar trebui să fie învăţaţi să îşi îmbrăţişeze unicitatea şi să îşi celebreze individualitatea„, a declarat ea.