O vedetă din Game of Thrones, nuntă cu fast în Italia. Imaginile au devenit virale pe Internet

O vedetă din Game of Thrones a avut parte de o nuntă cu fast în Italia. Lena Headey s-a măritat cu partenerul ei, starul din Ozark, Marc Menchaca. Actrița e cunoscută și apreciată de public pentru rolul reginei Cersei din celebrul serial.

12 oct. 2022, 08:55
O vedetă din Game of Thrones, nuntă cu fast în Italia. Imaginile au devenit virale pe Internet
O vedetă din Game of Thrones, nuntă cu fast în Italia

O vedetă din Game of Thrones, nuntă cu fast în Italia. Cuplul s-a căsătorit joi, 6 octombrie, în faţa familiei şi a prietenilor, printre care s-au numărat şi colegii de pe platourile de filmare de la GoT – Peter Dinklage, Emilia Clarke, Michelle Fairley şi Sophie Turner, alături de soţul ei, Joe Jonas, potrivit The Independent.

Citeşte şi: Divorț răsunător la Hollywood! Actorul Jason Momoa din „Game of Thrones” s-a despărțit de soție după 16 ani de relație: „Am resimțit schimbările acestor vremuri”

O vedetă din Game of Thrones, nuntă cu fast în Italia

Lena Headey a purtat o rochie de mireasă albă, fără mâneci, cu spatele gol și decolteu adânc. De asemenea, pe cap a avut un accesoriu de păr cu flori şi un voal. Marc Menchaca a vrut să arate ca un adevărat italian și s-a prezentat la ceremonie într-un costum albastru marin accesorizat cu o pălărie bej cu boruri largi.

Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, primind mii de aprecieri şi felicitări din partea fanilor. „Mă bucur pentru tine, Regină Cersei”, a scris un fan, făcând referire la personajul Cersei Lannister interpretat de actriţă în celebra serie Game of Thrones. „Sper ca mirele să o trateze cum trebuie, pentru că ea are în spate o armată foarte pasionată”, a glumit un altul, cu referire la același rol.

Lena Headey şi Marc Menchaca au o relație care durează din 2020. Headey a mai fost căsătorită anterior cu muzicianul Peter Loughran. Căsnicia lor a durat din 2007 până în 2013. Cei doi au împreună un băiat pe nume Wylie, în vârstă de 12 ani. Actriţa are, de asemenea, și o fiică pe nume Teddy, în vârstă de şapte ani, dintr-o relaţie cu Dan Cadan. De cealaltă parte, Marc Menchaca, 47 de ani, nu a mai fost căsătorit.