O vedetă din România a trecut prin momente îngrozitoare, după ce s-a urcat într-un taxi! Ce a putut păți: ”I-am cerut un singur lucru”

O vedetă cunoscută de la noi din țară a trecut prin momente de spaimă, după ce s-a urcat într-un taxi. Respectivul șofer a devenit foarte agasant pentru că vedeta l-a rugat să dea muzica de la radio mai încet. În cele din urmă, tânăra a depus o sesizare împotriva bărbatului.
Filip Stan
09 feb. 2024, 11:33
O vedetă din România a trecut prin momente îngrozitoare, după ce s-a urcat într-un taxi! Ce a putut păți: ”I-am cerut un singur lucru”

O vedetă cunoscută de la noi din țară a trecut prin momente de spaimă, după ce s-a urcat într-un taxi. Respectivul șofer a devenit foarte agasant pentru că vedeta l-a rugat să dea muzica de la radio mai încet. În cele din urmă, tânăra a depus o sesizare împotriva bărbatului.

Citește și „Fiul risipitor” se întoarce la Antena 1! Cine este vedeta care revine la trustul pe care l-a trădat pentru Pro TV

O vedetă din România s-a confruntat cu o situație total neașteptată, iar aceasta și-a comandat un taxi printr-o aplicație renumită de ridesharing, însă nu se aștepta la asemenea scenă.

Este vorba despre Geanina Olaru, una dintre cunoscutele influencerițe de la noi din țară.

Tânăra a trecut prin momente groaznice, doar pentru că a luat un taxi ca să meargă acasă.

Olaru și-a comandat un taxi printr-o aplicație de ridesharing, însă a avut parte de o supriză neplăcută.

Pe un ton respectuos, tânăra i-a cerut să dea muzica mai încet, pentru că avea un apel telefonic la care trebuia să răspundă.

Surprinzător pentru ea, șoferul a început să țipe și să o jignească, apoi i-a cerut să coboare din mașină.

„M-am urcat de la o adresă într-o mașină bolt, am făcut comanda. Mă aștepta acest tânăr care era bulversat, nu știu ce se întâmpla cu el, nu l-am luat în seamă.

I-am cerut un singur lucru, să dea muzica mai încet, era o slujbă, nici nu știu ce era, la maxim. I-am cerut acest lucru pentru că trebuia să vorbesc la telefon. Nici nu plecase de pe loc și a început să mă agaseze verbal, că eu sunt vinovată că i-am cerut să dea mai încet radioul”, a povestit Geanina Olaru pe rețelele de socializare.

A făcut sesizare împotriva taximetristului

Geanina Olaru a fost speriată de comportamentul de neacceptat al șoferului, așa că, după ce a coborât din mașină, a intenționat să facă ia atitudine.

Vedeta a povestit și despre întâmplările altor femei care i-au scris, la scurt timp după ce a povestit evenimentul nefericit.

Citește și O nouă veste-bombă în televiziune! Cine este vedeta care a semnat în secret cu Antena Stars și e gata să apară pe micile ecrane

„Am încercat să fac o sesizare în aplicație. Omul m-a dat afară din mașină. A pus frână de m-a dat cu capul în față, am început să tremur de nervi și mi-a anulat cursa, mi-a luat și banii, deși nici nu plecasem de pe loc.

Încerc de 10 minute să sun la ei, dar nu pot decât să ofer o recenzie. Nu pot să sun să spun că m-am simțit agasată și nu mi se pare normal așa ceva”, a mai spus vedeta.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!