O nouă veste-bombă în televiziune! Cine este vedeta care a semnat în secret cu Antena Stars și e gata să apară pe micile ecrane

Antena Stars are planuri mari pentru viitor! Trustul a semnat în secret cu o super vedetă, care ar urma să aibă o emisiune săptămânală. Află despre ce frumoasă din showbiz este vorba.

06 feb. 2024, 14:18
O nouă veste-bombă în televiziune! Cine este vedeta care a semnat în secret cu Antena Stars și e gata să apară pe micile ecrane
O nouă veste-bombă în televiziune! Cine este vedeta care a semnat în secret cu Antena Stars și e gata să apară pe micile ecrane

Antena Stars se află în plin proces de transformare. După ce au încheiat în secret un contract cu Geanina Ilieș pentru prezentarea Știrilor Antena Stars, postul TV a făcut încă o „achiziție”. Laura Cosoi va prezenta o nouă emisiune și telespectatorii o vor vedea pe micile ecrane în curând.

Chiar dacă au încercat să țină negocierile discrete, reporterii de la Spynews.ro au aflat că recent Antena Stars a semnat un contract și cu Laura Cosoi. Conform informațiilor care au apărut în spațiul public, frumoasa vedetă va avea o emisiune săptămânală, iar producătorii sunt în plină pregătire pentru a o lansa cât mai curând posibil. Probele au avut loc deja, cu participarea Laurei Cosoi, iar decorul este pregătit, iar primele emisiuni sunt deja programate în grila de programe.

Citește și: S-a aflat adevărul despre părul lui Neti Sandu! Moment ireal trăit de prezentatoarea TV: „Eram la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr”

În 2024, Laura Cosoi și-a propus să revină pe micile ecrane, alăturându-se producției „Bravo, tată!” de la Antena 1. Vedeta a declarat că simțea nevoia unei schimbări și a început să facă pașii necesari încă de la sfârșitul anului trecut. Laura Cosoi a fost încântată de propunerea de a participa la casting și a simțit că rolul i se potrivește perfect încă de la început. În „Bravo, tată!” de la Antena 1, ea interpretează rolul Letiției și spune că este captivant.

„Este vorba despre Letiția, o femeie captivantă, orientată spre spiritualitate, spre lumea energiilor, care sunt, acum, foarte la modă. Vorbim, așadar, despre un personaj pe care a trebuit să-l analizez și să-l învăț, treptat. Vreau să las publicul să descopere acest personaj și abia aștept să văd cum va fi primită Letiția în sufletul iubitorilor serialului și mă bucur că am această șansă minunată de a face parte din această echipă”, declara Laura Cosoi.

Citește și: Bat clopotele de nuntă în familia Lidei Buble! Strălucește de fericire de când a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”