O vedetă din România, ameninţată de fostul iubit: A zis că-mi trage un glonţ în cap

S-au iubit timp de sase ani, dar acum au ajuns la cutite. Desi s-au mai despartit de cateva ori, de data aceasta lucrurile par mai serioase ca niciodata. Braileanca Laurette si Mihai Stefan, tatal fetitei sale, nu si-au mai vorbit de luni de zile. In urma cu 3 luni, Laurette si-a luat fetita si a plecat din casa lui Mihai iar de atunci, braileanca traieste un adevarat chin, stand cu frica tot timpul.

22 sept. 2014, 07:45
O vedetă din România, ameninţată de fostul iubit: A zis că-mi trage un glonţ în cap

Laurette a povestit calvarul prin care trece dar si faptul ca fostul iubit a amenintat-o si ca incearca sa ii fure fetita.

“In ultimii doi ani, viata mea a fost un calvar. Injuraturi, jigniri, umilinte. Eram mereu descurajata si nu mai eram eu, Laurette, cea dinainte. Tot timpul plangeam si eram trista. Eu trebuia sa suport totul. Au fost si momente cand situatia a iesit de sub control. De cateva zile se perinta o masina pe aici. Vecinele mi-au zis ca sunt niste baieti care dau tarcoale copiilor. Probabil ca este cautata fetita mea pentru a fi luata din fata blocului. Ma astept la lucruri foarte urate din patea lui. Trebuie sa stie ca nu mai sunt femeia pe care o stie el, care incepea sa planga daca tipa o data. Mama mea a trecut prin momente foarte grele din cauza mea. Ea stia prin ce trec, dar nu avea forta sa imi spuna. Eu am vrut mereu sa mai dau o sansa familiei mele. Mama imi spunea mereu ca trebuie sa fiu fericita si respectata”, a spus Laurette la Pro TV.

Laurette, bătută cu bestialitate de iubitul ei

Laurette a povestit ca a fost amenintata cu moartea de catre fostul ei sot si de atunci traieste in teroare.

“De fiecare data cand ne uitam la televizor si vedea o fata frumoasa sau o vedeta care isi insela sotul, tot timpul avea o obsesie cu asta, sa nu fie inselat. Imi zicea ca daca ne despartim si eu o sa fiu cu un alt barbat, iar copilul lui va fi plimbat de un alt barbat, el se risca si imi trage un glont in cap, apoi se duce la puscarie pentru ca nu are nimic de pierdut”, a spus Laurette.