O vedetă din România cere majorarea alocaţiilor: "Sunt sensibilă când văd copii amărâţi"

Publicat: Joi, 05 Decembrie 2019 17:59 // Actualizat: Joi, 05 Decembrie 2019 17:59 // Sursa: romaniatv.net

Adelina Pestriţu a povestit că dacă ar deveni şeful statului ar împărţi bugetul în aşa fel încât bătrânii, dar şi copiii ar primi bani mai mulţi.

Adelina Pestriţu cere mai mulţi bani pentru copii şi bătrâni. "Ce distracţie ar fi. Cum e viaţa pe Instagram ar fi şi în realitate, în România. Eu empatizez foarte tare cu bătrânii şi cu copiii. Cu bătrânii pentru că i-am iubit şi îi iubesc în continuare pe bunicii mei, chiar dacă nu mai sunt printre noi, şi cu copiii, mai ales de când sunt mama.

ALOCAŢIILE elevilor se taie de la 1 ianuarie 2020 în funcţie de numărul de absenţe

Iubesc copiii, îi iubeam de când eram micuţă. Chiar atunci când aveam 10 sau 12 ani, i-am luat bagajul unui verişor şi l-am luat la bunica acasă, ca să îl cresc eu, asta în condiţiile în care nu eram urmărită de nimeni. M-au lăsat să am grijă o oră de el şi eu i-am făcut bagajele şi l-am luat la bunica ca să îl cresc, să fiu mama lui. Au fost şocaţi când au văzut.

Mai ales de când sunt mama sunt super sensibilă în privinţa copiilor şi mai ales atunci când văd copii amărâţi. Cred că aş fi foarte atentă în zona socială. Cred că aş mări pensile, aş mări alocaţiile. Dar bugetul statului s-ar duce. ”, a declarat Adelina Pestriţu exclusiv pentru OK, în emisiunea Danei Săvuică.

 

Adelina Pestriţu a strălucit pe covorul roşu la gala People's Choice Awards, alături de vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Anniston şi Gwen Stefani. La evenimentul care a avut loc recent, Adelina Pestriţu a primit încă o dată premiul pentru cel mai bun influencer pop din România.

Adelina Pestriţu, antreprenor pe internet, fondator www.edamagazine.ro si www.byeda.ro, cu o comunitate totală de peste 3 milioane de oameni, a început să-şi construiasca universul online acum aproape zece ani, iar, în ultimii trei ani, acesta a devenit un job full-time pentru ea.

 

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H