O vedetă face mărturisiri: „Am fost 24 de ani cu un bărbat însurat. Trei zile stătea la mine, trei la nevastă

O cunoscută interpretă de muzică populară a povestit cu lacrimi în ochi cum timp de mai bine de 24 de ani s-a iubit cu un bărbat însurat. Artista a spus că a fost terorizată de amant, care o ameninţa cu moartea.

27 iul. 2015, 13:48
O vedetă face mărturisiri: „Am fost 24 de ani cu un bărbat însurat. Trei zile stătea la mine, trei la nevastă

Invitată în platoul emisiunii, Ioana State a povestit cum timp de mai bine de 24 de ani s-a iubit cu un bărbat însurat. Artista a spus că s-a îndrăgostit de un bărbat, care însă a pus monopol pe ea şi nu a lăsat-o să-şi vadă de viaţa sa, în ciuda faptului că el era însurat.

„Aveam 24 de ani când l-am cunoscut. Ne-am cunoscut la Ansamblul „Doina Oltului”. A insistat şi până la urmă s-a legat o idilă între noi. M-am legat de el, apoi a pus monopol pe mine. Nu mai aveam voie să fac nimic. Când am aflat că este căsătorit, mi-a spus că o să se despartă. Stătea 3 zile la mine, 3 la nevastă. Am acceptat situaţia, pentru că mă îndrăgostisem foarte tare de el. După vreo 5 ani, i-am spus să divorţeze. Atunci, mi-a dat foc la casă. Dimineaţa, când am venit de la o nuntă, am găsit casa în flăcări. Au venit pompieri, ambulanţă… L-au arestat. Apoi, eu mă duceam după el la proces ca să-l iert. Dacă îi iertasem atâtea, de ce nu puteam să-i iert şi asta? A fost condamnat vreo 2-3 ani. Nu m-am dus la el la puşcărie.

După ce a ieşit de la puşcărie, mă ameninţa că mă omoară dacă nu mă împac cu el. Aveam 30 de ani. M-am împăcat cu el şi ajunsesem în situaţia de a sta faţă în faţă cu soţia lui. Ea suna şi îmi cerea să i-l dau la telefon. Eu de atunci nu am mai avut altă familie. Am terminat relaţia la 49 de ani. El nu avea copii cu soţia lui. A înfiat un copil cu ea. Am adoptat şi eu un copil după ce m-am despărţit de el. Pusese monopol pe mine şi nu mai voia să mă lase pe nimeni. Nu era un secret pentru nimeni că suntem împreună. Eu locuiam în Slatina, el înspre Piteşti. La 50 de ani, am pus piciorul în prag. Mi-am spus că asta e, mor sau trăiesc! Viaţa mea cu el a fost un calvar. Nu am fost niciodată măritată şi nici nu am îmbrăcat vreodată rochia de mireasă”, a povestit Ioana State la „Necenzurat”, de la Antena Stars, citată de spynews.ro.