O vedetă gravidă în 6 luni se retrage defintiv de pe scena muzicală românească

Însărcinată în şase luni cu cel de-al doilea copil, Dana Nălbaru se gândeşte să renunţe la viaţa publică şi să se dedice exclusiv familiei.

02 apr. 2015, 09:32
O vedetă gravidă în 6 luni se retrage defintiv de pe scena muzicală românească

Dana Nălbaru şi-a dorit enorm un al doilea copil şi, la opt ani de când a născut-o pe Sofia, a aflat vestea cea mare, scrie ziarulring.ro.

Acum, fosta cântăreaţă din trupa Hi-Q vrea să facă o schimbare majoră în viaţa ei. „Într-adevăr, am renunţat la proiectele muzicale în care eram implicată (cu Hi-Q şi cu muzica pe care o compuneam pentru proiectele mele solo). Nu mă gândesc, deocamdată, să revin pe marile scene”, a spus Dana Nălbaru.

Citeşte şi Dana Nălbaru, însărcinată pentru a doua oară

Chiar dacă iubeşte în continuare muzica, Dana se gândeşte să se ocupe exclusiv de familie, fiind convinsă că aşa se va simţi cu adevărat împlinită.

Citeşte şi Formaţia Hi-Q se dezintegrează

„Nu e uşor să schimbi ceva radical, mai ales când ai ajuns la jumătatea vieţii, dar dacă ştii că asta vrei, lucrurile se mişcă uşor. Muzica a fost şi va fi mereu o parte din mine. Actoria a fost o experienţă interesantă, dar cred că trebuie să fii făcut pentru asta, iar eu am mai mult muzica în sânge. Am simţit că a venit un moment în care trebuie să fac altceva, că sunt mai mult mama Sofiei decât Dana de pe scenă şi că acest lucru trebuie să se manifeste şi mai mult în viaţa mea. E o schimbare care a venit natural în cazul meu, vreau să fiu o mamă cu normă întreagă pentru copiii mei şi foarte activă în viaţa lor. Vreau ca ei să îşi amintească de mine ca de cea alături de care râdeau, care îi mângâia şi îi învăţa, care i-a ajutat să îşi croiască un drum în viaţă”, a mai declarat Dana.