O vedetă pleacă de la Pro TV. Anunţul a fost făcut pe Facebook: „Le mulţumesc colegilor pentru încredere”

O vedetă pleacă de la Pro TV. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, unde a scris că şi-a dat demisia din din cadrul televiziunii din Pache Protopopescu și că luni, 14 februarie, a fost ultima zi.

17 feb. 2022, 10:50
O vedetă pleacă de la Pro TV. Anunţul a fost făcut pe Facebook: „Le mulţumesc colegilor pentru încredere”
O vedetă pleacă de la Pro TV

O vedetă pleacă de la Pro TV. Este vorba despre Vitalie Cojocari, unul dintre cei mai buni reporteri din țară, cu o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu. Potrivit Paginademedia.ro, jurnalistul s-ar fi dus să lucreze la Euronews.

O vedetă pleacă de la Pro TV

În mesajul postat pe rețeaua de socializare, Vitalie Cojocari a vorbit cu foarte multă pasiune despre munca pe care o practică.

Citeşte şi: Florin Călinescu ar putea reveni la Pro TV! Negocieri secrete cu unul din cei mai vechi oameni din trust FOTO

Astăzi este 14 februarie 2022. Următoarele cuvinte sunt al naibii de greu de scris. Astăzi este ultima mea zi la PRO TV după 16 ani.Au fost 16 ani în care mi-am trăit visul copilăriei.

Iar acesta este al doilea motiv pentru care am decis să vă povestesc toate de mai sus! Le mulţumesc colegilor de la PRO TV pentru încredere, îmbrăţişări, prietenie şi vise împlinite!

Mi-am dorit să fac jurnalism încă de când mi-a încolţit în cap întrebarea: ce vreau să fiu când voi creşte? Mintea mea de copil a ales dintre scriitor, fotbalist şi jurnalist. Vreau să aflaţi de la mine despre mine.

Jurnalismul nu m-a dezamăgit în cei 20 de ani. Mi-a adus multe satisfacții profesionale. Știu acum că îmi place să informez oamenii. Sunt fericit când munca mea este relevantă pentru cei care mă urmăresc. Yuval Noah Harari spunea că una dintre cele mai mari provocări ale omului modern în fața Inteligenței Artificiale este să rămână relevant.

Am mai descoperit că trăim într-o lume în care informaţia este peste tot, oriunde, oricât. În acest context munca jurnalistului este cu atât mai importantă.

Oamenii nu au timp să cearnă informaţiile şi îl creditează cu încredere pe jurnalistul căruia îi consumă produsele media – ştie că nu-i va minţi. Dacă adăugăm empatie, interes pentru problemele oamenilor, te întrebi: cum să nu iubeşti meseria asta?”, a scris reporterul Vitalie Cojocari pe rețeaua de socializare.