O vedetă transpirată. Moment jenant, pe covorul roşu, cu un star de cinema FOTO

Îmbrăcată cu o rochie elegantă, din colecţia de toamnă a Donnei Karan, actriţa americană Jennifer Hudson s-a făcut de râs chiar la premiera ultimului său film, apărându-i pete de sudoare în zona axilei.

RomaniaTV.net
12 oct. 2013, 12:21

Înainte de a păşi pe covorul roşu, celebrităţile îşi pregătesc apariţia în cele mai mici detalii, de la machiajul care trebuie să fie perfect aplicat, până la ţinuta vestimentară, care trebuie aleasă cu grijă, obligatoriu scumpă, dar în liniile evenimentului.

Citeşte şi Jennifer Lopez, accident vestimentar în direct: A arătat tot ce avea sub rochie

Există însă şi erori vestimentare în rândul vedetelor, actriţa Jennifer Hudson fiind protagonista unui moment jenant la premiera ultimului său film, The Inevitable Defeat Of Mister And Pete. Apariţia sa pe covorul roşu la Festivalul Internaţional de Film de la Chicago a fost însoţită de zâmbete şi murmure ironice. Vedeta de 32 de ani pare să fi uitat să-şi dea cu deodorant anti-perspirant, astfel că în zona axilei i-au apărut urme vizibile de sudoare în timp ce era fotografiată.

Incidentul este cu atât mai regretabil cu cât rochia purtată de Jennifer Hudson a fost una superbă, din colecţia de toamnă 2013 a Donnei Karan.

Citeşte şi Şi-a arătat cicatricea de la implanturi pe covorul roşu. Gafa unei vedete care voia să fie sexy