O vedetă TV a fost arestată pe un aeroport din cauza PANTOFILOR. Razele X au arătat ceva SUSPECT

O cunoscută vedetă de televiziune din Marea Britanie a fost reţinută timp de şapte ore pe un aeroport din Elveţia, după ce poliţiştii au găsit în bagajul ei un obiect asemănător unui pistol, în timpul scanării cu raze X.  Cu toate că Tara Palmer-Tomkinson, în vârstă de 41 de ani, a încercat să le explice că este vorba despre o pereche de pantofi marca Chanel, cu tocuri în formă de pistol, autorităţile au fost nevoite să o aresteze pentru o scurtă perioadă.

26 mart. 2013, 09:06

Tara Palmer-Tomkinson, o cunoscută prezentatoarte TV din Marea Britanie, fost model, se întorcea acasă, după ce şi-a petrecut vacanţa în Elveţia, unde deţine o proprietate. În cursul zilei de luni, pe aeroportul din Zurich, ea a fost oprită de autorităţile locale, după ce în bagajul acesteia s-a găsit un obiect suspect, asemănător unui pistol, în urma scanării cu raze X, potrivit Mirror.

Citeşte şi Google Shoes: Încălţămintea legată de aplicaţiile de smartphone FOTO

Cu toate că a încercat să le explice poliţiştilor că este vorba despre o pereche de pantofi scumpi, marca Chanel, cu tocuri în formă de pistoale, ea a fost reţinută pentru şapte ore pe aeroport. Ulterior, femeia a postat o fotografie a celebrei încălţăminte pe Twitter, alături de mesajul „Am fost arestată în Zurich cu tocurile mele criminale de la Chanel în bagaj. Nu arată foarte bine la razele X”. Ea a adăugat faptul că a jucat table cu poliţiştii cât timp a durat investigaţia.

Citeşte şi Picioarele unei actriţe de la Hollywood, DISTRUSE iremediabil de pantofii cu toc

Pantofii din satin, marca Chanel, au fost creaţi de celebrul designer Karl Lagerfeld şi se pare că Madonna are o pereche asemănătoare. Tara spune că este a doua oară când are necazuri din cauza acestor încălţări, fiind arestată în cursul anului trecut pentru acelaşi motiv.

Ea a mai avut probleme cu legea în trecut, după ce în anul 2006 s-a descoperit că era dependentă cocaină. De asemenea, Tara a fost obligată să recurgă la o operaţie estetică de modificare a nasului, după ce drogurile i-au afectat septul.

Citeşte şi Cei mai nepotriviţi pantofi pentru picioarele tale