O vedetă Youtube a murit la doar 24 de ani. Era însărcinată şi s-a stins şi bebeluşul care trebuia să vină pe lume peste o lună

Nicole Thea, o tânără din Marea Britanie devenită celebră pe Youtube, a murit la doar 24 de ani, după ce a suferit, cel mai probabil, un atac de cord. Era însărcinată în opt luni şi odată cu ea s-a stins şi bebeluşul pe care-l purta în pântece.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 06:58

Nicole urma să nască un băieţel pe care voia să-l numească Reign. Tânăra a murit acasă în oraşul britanic Mexborough, la scurt timp după ce îi spusese iubitului ei că avea dureri în piept, relatează Daily Mail.

Vestea că Nicole Thea a decedat a fost confirmată duminică de familia celebrităţii printr-o postarea pe Instagram. Îndoliate, rudele au spus că odată cu tânăra însărcinată a murit şi copilul nenăscut. 

„Către toți prietenii și susținătorii lui Nicole, cu mare tristețe să vă informăm că Nicole și fiul pe care ea și Boga l-au numit Reign au murit sâmbătă dimineața”, a anunţat Samantha Antoine, mama lui Nicole, conform sursei citate.

Rudele au explicat că Nicole Thea avea „câteva videoclipuri” programate pe canalul său de Youtube, înainte de moartea sa. Iubitul tinerei a decis să permită distribuirea clipurilor.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Can’t wait to meet you little man, soon to be 3 of us  __ This was a spontaneous home shoot shot by @kymages__ #8monthsPregnant

O postare distribuită de Nicole Thea – QR2 (@nicoletheatv) peIun 29, 2020 la 9:00 PDT

Cauza morţii fostei dansatoare este deocamdată necunoscută. Înainte de tragedie, Nicole Thea le spusese celor 250.000 de fani care o urmăreau pe Youtube că a simţit că „ceva o ucide din interior”.

Rudele cred că Nicole a suferit un stop cardiac. Unchiul ei, Charles Murray, a spus: „Din câte am auzit în acest moment, credem că a avut un atac de cord”.

Nicole avea 78.000 de abonaţi pe YouTube. Cel mai recent clip a fost publicat duminică, la o zi de la deces.

Donald Trump spune că poliţia omoară mai mulţi albi, decât americani de culoare. Declaraţia preşedintelui amplifică tensiunile din SUA