O virgină consacrată s-a CĂSĂTORIT cu IISUS HRISTOS. La nuntă au participat sute de persoane

O americancă, virgină consacrată, în vârstă de 38 de ani, a vrut să facă gestul "suprem" de dragoste faţă de Dumnezeu şi s-a căsătorit, într-o ceremonie religioasă, într-o catedrală din statul Indiana, la care au participat sute de persoane, inclusiv tinere din congregaţia virginelor pe viaţă care au jurat că niciodată nu vor face sex şi nu se vor căsători cu o fiinţă umană.

18 aug. 2015, 20:58

Jessica Hayes are 38 de ani şi este profesoară de teologie la Colegiul Bishop Dwenger, din Fort Wayne. Ea a povestit că s-a hotărât să devină virgină consacrată după mai mulţi ani de rugăciuni şi căutare de sine.

Virginele consacrate constituie o elită a fetelor care se hotărăsc să rămână virgine toată viaţa şi să se dedice lui Dumnezeu. Ele sunt asemuite într-o oarecare măsură călugăriţelor, dar nu trăiesc în mânăstiri şi nu sunt obligate să muncească şi să locuască în aceste lăcaşuri ale Bisericii Catolice. De obicei, ajută benevol biserica, diocezele locale şi asociaţiile bisericii.

Jessica s-a căsătorit duminica trecută cu Iisus Hristos, într-o biserică din oraşul Fort Wayne.Mireasa lui Hristos s-a îmbrăcat într-o rochie albă, lungă şi decent croită, despre al cărei model l-a schimbat de mai multe ori până să ajungă la varianta finală. „Am vrut să fiu sigură că sunt bine acoperită astfel încât rochia să reflecte frumuseţea unei mirese”, a mărturisit Jessica.  Ea a purtat o pereche de pantofi de mireasă, pentru care a ales nuanţa nude, comandaţi special pentru această ocazie.

Citeşte şi Iisus Hristos i-a apărut unei americane, pentru a o avertiza că dezastre infernale vin în septembrie VIDEO

Mireasa lui Iisus a mai spus că va continua să ducă o viaţă obişnuită, ca şi până acum, acasă la ea. Jessica a mai povestit că elevii ei au întrebat-o dacă, după căsătoria ei cu Domnul, i se vor adresa cu „doamnă”, iar ea l-a spus să folosească tot formula de adresare „domnişoară”. 

Citeşte şi O superbă actriţă este virgină: „Mă păstrez pentru cel care-mi va fi soţ”

„Cred că, într-un fel, toate femeile ar trebui să se căsătorească. Depinde însă cum. Eu m-am căsătorit cu Hristos, dar alte femei se căsătoresc cu bărbaţi”, a mai spus proapăta mireasă a lui Iisus.

În timpul ceremoniei de nuntă, Jessica a primit şi o verighetă sfinţită, pe care preotul i-a pus-o pe deget. A urmat şi o festivitate nupţială, în dioceză şi fotografiile de nuntă. La ceremonie şi la masa de nuntă au participat peste 200 de persoane.