O vloggeriţă din China, ucisă în timpul unei transmisiuni LIVE. A fost arsă cu benzină

O vloggeriță din China a murit după ce fostul ei soț ar fi aruncat pe ea benzină și i-a dat foc, totul în timpul unei transmisii live. Tânăra a suferit arsuri pe 90% din corp şi a decedat la doar două săptămâni.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 17:58
O vloggeriţă din China, ucisă în timpul unei transmisiuni LIVE. A fost arsă cu benzină

Lamu era foarte populară pe Douyin, versiunea chineză a TikTok, unde avea sute de mii de fani. Cazul acesteia a provocat o isterie pe reţelele de socializare în legătură cu violenţa împotriva femeilor din China.

Citeşte şi: 

Conform presei chineze, ecranul lui Lamu s-a înnegrit la scurt timp după ce a început să transmită în direct. Fostul său soş ar fi intrat în casă înarmat cu un cuţit şi cu benzină. Într-o declarație a Biroului de Securitate Publică din Jinchuan se spune că, după atacul din 14 septembrie, tânăra a fost dusă la un spital local și, ulterior, transferată la altul din Sichuan, pentru un tratament complex. Tânăra a murit după două săptămâni.

Potrivit cotidianului Beijing Youth, fostul soț ar fi fost violent, motiv pentru care Lamu a divorțat de el la începutul acestui an. Cei doi aveau împreună doi copii și fiecare a câștigat custodia unui copil. La scurt timp după divorţ, bărbatul a ameninţat că va ucide un copil dacă Lamu nu se va recăsători cu acesta.

Bărbatul a fost reţinut de către oamenii legii imediat după ce a comis fapta, fiind acuzat de crimă cu premeditare.