O vulpe a fost filmată în timp ce făcea plajă la Eforie Nord. La Neptun, o șireată mai îndrăzneață a mers direct la terasă: „E sezonul estival pentru oricine!”

O vulpe a fost filmată în timp ce se relaxa pe nisipul fierbinte de la Eforie Nord, fără să fie deranjată în vreun fel de trecători.

17 iul. 2023, 09:19
O vulpe a fost filmată în timp ce făcea plajă la Eforie Nord. La Neptun, o șireată mai îndrăzneață a mers direct la terasă: „E sezonul estival pentru oricine!”
O vulpe a fost filmată în timp ce făcea plajă

Cine spune că dacă te-ai născut vulpe nu ai voie să te relaxezi la malul mării. Animalul a fost filmat în timp ce se bucura de soare, de nisip și de briza mării, de către un trecător.

Citește și: Tânărul care a găsit un cățeluș amărât pe șosea se confruntă cu șocul vieții după o lună de la adopție. Ce animal a luat sub aripa sa

Nu este prima dată când o vulpe este văzută în zona mării și mai ales în apropierea digurilor, și asta pentru că animalele caută hrană.

Filmulețul postat pe Facebook a strâns câteva comentarii pe Facebook: „Vulpița tot vulpiță, a avansat pe diguri!”/ „A venit la plajă, ca tot omu, doar e vară”/„Se respectă! E totuși sezonul estival pentru oricine!”/„Cauta și ea ceva să mănânce!”/„Nici vulpea nu mai este ce a fost odata!”.

Imaginile au devenit virale pe internet.

Citește și: Invazia animalelor sălbatice în orașele din România: vulpe surprinsă cu prada în gură, în timp ce se plimba nestingherită pe trotuar (VIDEO)

În stațiunea Neptun, vulpile au devenit și mai îndrăznețe, acestea venind direct pe terasele unde oamenii iau masa, fără să se teamă, în speranța că vor primi și ele ceva de mâncare.