O zi din viața lui Carmen Brumă. Cum reușește nutriționista să se împartă între carieră și viața de familie

Carmen Brună este una dintre cei mai iubite și apreciate nutiționiste din România. Deși are un program extrem de încărcat, vedeta reușește să facă față tuturor provocărilor atât din carieră, cât și din viața familie.

21 apr. 2023, 13:39
O zi din viața lui Carmen Brumă. Cum reușește nutriționista să se împartă între carieră și viața de familie
O zi din viața lui Carmen Brumă. Cum reușește nutriționistul să se împartă între carieră și viața de familie

Carmen Brumă, dezvăluiri incendiare despre cum se împarte între carieră și viața de familie. Recent, Carmen Brumă a dezvăluit că secretul său este buna organizare.

Citește și Carmen Brumă te învaţă cum să slăbeşti după Paşte. Trucul banal care te ajută să pierzi kilogramele în plus

Carmen Brumă, dezvăluiri incendiare despre cum se împarte între carieră și viața de familie

Carmen Brumă recunoaște că are o viață plină de activități pe care le desfășoară cu mult drag și de aceea reușește să facă față cu brio tuturor provocărilor.

Însă, vedeta a dezvăluit că nu ar reuși să facă totul așa cum trebuie fără disciplină și un program bine pus la punct.

”Reușim așa din când în când. Important este că pot să le introduc pe toate, dacă sunt disciplinată și am un program foarte bine împărțit, astfel încât, acum filmez, acum ne plimbăm, acum facem antrenament. Așa intră toate, uneori e mai forțat, mai împingi pe ici pe colo”, a spus Carmen Brumă la XNS, potrivit spynews.

În ciuda programului său încărcat, vedeta este extrem de implicată în creșterea și educația fiului său Vlăduț, care la fel ca  și părinții săi, practică sport.

Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea practică karting, despre care vedeta spune că este extrem de costisitor și nu există o infrastructură bună în România.

”Face karting. Am avut niște încercări, vedem. Îi place și reușește să se descurce foarte bine, dar nu aș vrea să fac presiuni în nicio direcție, e un sport foarte costisitor și greu de făcut în România, depinde de o mulțime de accesorii. În perioada asta sunt închise. Eu aș vrea să facă orice sport îi place. Nu contează care”, a mai spus Carmen Brumă, la XNS.

Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale

Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale. Este un etalon pentru multe femei, când vine vorba de aspectul fizic. În vârstă de 46 de ani, soţia lui Mircea Badea se laudă cu un corp subţire şi tonifiat, însă are foarte mare grijă la ce mănâncă şi face mişcare regulat.

Nutriționista consideră că un stil de viață sănătos începe cu o dietă, însă aceasta va da roade doar în anumite condiții. Un alt aspect extrem de important este mişcarea fizică, care nu trebuie să lipsească din rutina noastră zilnică.

„O dietă nu-ți garantează „neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă.

În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre. (zâmbește)

Sunt o femeie de 45 de ani care își dorește să aibă grijă de ea cu mijloacele puse la dispoziție de epoca în care trăiește. Între un castravete pus pe față și un tratament de hidratare făcut la dermatolog sau estetician e o mare diferență. Dacă sunt în pădure și vreau să fac un foc, decât să ciocnesc două pietre ca să obțin o scânteie la un moment dat, prefer să folosesc chibritul, dacă tot îl am la dispoziție. E mult mai eficient. Sigur că poți să faci un foc mic ca să te încălzești sau să-ți scape lucrurile de sub control și să dai foc pădurii, dar asta e o altă discuție.

Apelez la produse profesionale în mare parte și la ajutorul specialiștilor. Din punctul meu de vedere, rutină de beauty înseamnă alimentație echilibrată, hidratare, suplimente, produse cosmetice adaptate tipului de ten, tratamente cosmetice combinate cu proceduri dermato-estetice”, a declarat Carmen Brumă, pentru Viva.ro.

Citește și Motivul pentru care Carmen Brumă nu ține post anul acesta: „Nu aș vrea să se înțeleagă greșit”