O zi plină de schimbări pentru Fecioară. Citeşte sfatul zilei de 20 iulie 2016

Taurii nu trebuie sa se lase purtati de iluzii, iar Varsatorii au parte de o revelatie. Fecioara are parte de o zi plina de schimbari. Trebuie sa isi organizeze timpul pentru ca apar momente de neasteptat. 

19 iul. 2016, 15:53
O zi plină de schimbări pentru Fecioară. Citeşte sfatul zilei de 20 iulie 2016

Citeste sfatul zilei de 20 iulie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: FECIOARA

Gata! A ajuns cu cramponarea asta intr-o situatie din care efectiv nu ai cum sa iesi altfel decat daca iti propui. Trebuie sa faci pasul cel mare. Azi e ziua in care trebuie sa primesti schimbarile in viata ta. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Parerile celor din jur nu ar trebui sa conteze deloc pentru tine azi. Ai parte de o zi prea frumoasa ca sa o strici cu tot felul de siretlicuri. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te lasa furat de iluzii pentru ca nu reusesti sa faci absolut nimic daca stai doar sa visezi. Cum vrei sa evoluezi daca nu pui osul la treaba? Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Continua sa investesti bani in confortul domestic pentru ca te afli in cea mai buna perioada din an pentru asta. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Lipsa de cumpatare te-a adus in aceasta stare. Stii foarte bine ce ai de facut de acum inainte ca sa eviti astfel de situatii neplacute pe viitor. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste in continuare pe Teo Trandafir.com