Oajdea îl atacă pe Flutur: Se vrea a fi „tătic pe Moldova”

Deputatul PDL de Iaşi Daniel Oajdea susţine că prim-vicepreşedintele partidului Gheorghe Flutur se vrea a fi un "tătic pe Moldova", care profită de neînţelegerile din filiala ieşeană a formaţiunii, adăugând că nu-şi doreşte să fie în conducerea PDL Iaşi, după invalidarea alegerilor din organizaţie.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 17:58
Oajdea îl atacă pe Flutur: Se vrea a fi „tătic pe Moldova”

Daniel Oajdea l-a criticat, vineri, într-o conferinţă de presă, pe prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, totodată şeful Consiliului Judeţean Suceava, despre care a spus că se vrea a fi „un tătic pe Moldova”, informează MEDIAFAX.

Flutur se vrea a fi un tătic pe Moldova şi reuşeşte să canalizeze bani la Suceava. El profită de neînţelegerile de la Iaşi, dar şi de faptul că mulţi nu contestă ceea ce el spune. El e prim-vicepreşedinte la partid şi nu poţi supăra un om aşa de important„, a afirmat deputatul Daniel Oajdea.

Totodată, deputatul ieşean a spus că nu-şi doreşte să ocupe un post în conducerea filialei PDL Iaşi, motivând că prezenţa sa în Biroul Permanent Judeţean ar gira dispreţul conducerii centrale a partidului faţă de membrii PDL care au participat la alegerile interne din filială.

Cât priveşte stoparea tensiunilor din PDL Iaşi, Oajdea a declarat că nu vrea să facă supoziţii, întrucât nu crede în basme.

Alegerile din PDL Iaşi, desfăşurate pe 25 septembrie, au fost invalidate luni de BPN al PDL, astfel că, la conducerea filialei, în locul deputatului Petru Movilă a fost desemnat senatorul Dumitru Oprea.

Cu două zile înainte de şedinţa BPN, a avut loc o întâlnire la Iaşi între prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur şi parlamentarii filialei, la care s-a pus în discuţie ca Dumitru Oprea să preia conducerea organizaţiei.

Gheorghe Flutur a fost prezent joi şi la prima şedinţă a noului BPJ al PDL Iaşi.